Grafárna
Artemis píše:Ten dotaz som tam pisal ja. Ten chalan evidentne nevie o com hovori. Mam uz na 100% potvrdene ze pokial mas MXM III tak ti idu vsetky ostatne MXMI,MXMII, MXMIII karty.
Dej mi vědět jestli do něj nacpeš 8700 GT, jinak mi to ani nezajímá..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Mechanical and thermal
MXM System Type Module Compatibility Maximum GPU Size Thermal
------------------------------------------------------------------------------------
I I 35mm x 35mm I
------------------------------------------------------------------------------------
II I,II 35mm x 35mm II
III I,II 35mm x 35mm II
III 40mm x 40mm III
HE I,II 35mm x 35mm II
III,HE 40mm x 40mm HE
This is the table as it is provided by Nvidia. The 'Module Compatibility' is fairly straight forward: all modules of a 'lower' type can be mounted on a given MXM type motherboard. Practically, this means that the mounting holes that fit on the standoffs on the motherboard are always on the same spot.
Toto som si od niekal stiahol linku uz nemam ale do googlu som zadaval nieco ako MXM compatibility
Nuz pravdaze ja len dufam ze mi to proste pojde inak mam pruser.
Zajtra mi ten sialeny technik bude volat , uz vidim ze mi tam zabije za novu graficku plus pozarucny servis proste mi tam zabije nejakych 8000sk a budem poskojny :evil:
MXM System Type Module Compatibility Maximum GPU Size Thermal
I I 35mm x 35mm I
II I,II 35mm x 35mm II
III I,II 35mm x 35mm II
III 40mm x 40mm III
HE I,II 35mm x 35mm II
III,HE 40mm x 40mm HE
This is the table as it is provided by Nvidia. The 'Module Compatibility' is fairly straight forward: all modules of a 'lower' type can be mounted on a given MXM type motherboard. Practically, this means that the mounting holes that fit on the standoffs on the motherboard are always on the same spot.
Toto som si od niekal stiahol linku uz nemam ale do googlu som zadaval nieco ako MXM compatibility
Nuz pravdaze ja len dufam ze mi to proste pojde inak mam pruser.
Zajtra mi ten sialeny technik bude volat , uz vidim ze mi tam zabije za novu graficku plus pozarucny servis proste mi tam zabije nejakych 8000sk a budem poskojny :evil: