Ahoj,
pořídil jsem si nový notebook a hned od začátku mám problémy s nastavením odemykání pomocí otisku prstu. Při snaze o nastavení odemykání se mi objeví hláška, že Windows Hello nenašel žádnou čtečku otisku prstu. Podíval jsem se proto do správce zařízení a opravdu jsem tam fingerprint nainstalovaný nenašel. Šel jsem tedy na web HP, abych si stáhl ovladač, ovšem ten mi stáhnout nejde - vyskočí chyba, že soubor .exe se nenachází na serveru.
Jedná se o tento ovladač: https://support.hp.com/ee-en/drivers/selfservice/swdetails/HP-EliteBook-845-G7-Notebook-PC/37506818/swItemId/ob-267527-1
Zároveň mám ještě druhý dotaz. Při zapínání notebooku musím zadávat heslo v takovém modro-bílém okně, vypadá to jako BIOS. Nevíte, jak toto "nevzhledné" přihlašování vypnout? Používám ho jen doma a nepotřebuji nějaké dvojí zabezpečení.
Děkuji za pomoc s mými dotazy.
Nefunkční fingerprint ovladač + ?BIOS? přihlašování
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Re: Nefunkční fingerprint ovladač + ?BIOS? přihlašování
Druhý problém vyřešen, teď mám problém najít fingerprint senzor v BIOSu, jestli tam náhodou není deaktivovany.
deaktivace fingerprintu přes bios tuším nebývá
-
- občas něco napíše
Aha, je to možné, já vůbec netuším, jen jsem narazil při brouzdání na možnost, že se dá aktivovat v BIOS.
Tak zřejmě asi budu muset počkat na nový ovladač nebo napsat na podporu.
Tak zřejmě asi budu muset počkat na nový ovladač nebo napsat na podporu.
a má ta konfigurace opravdu čtečku otisku? ... tuším, že je to volitelná spučást
-
- občas něco napíše
Jako že by ten čtvereček co vypadá jako čtečka mohla být jen maketou jo? To mě nenapadlo
Jako já to nijak extra nepotřebuju, do notebooku se mi nejspíš nikdo nedostane, mám ho jen doma, ale spíše mi jde o to, že když už to tam je, tak jsem to chtěl zprovoznit a zkusit.
Jako já to nijak extra nepotřebuju, do notebooku se mi nejspíš nikdo nedostane, mám ho jen doma, ale spíše mi jde o to, že když už to tam je, tak jsem to chtěl zprovoznit a zkusit.
-
- občas něco napíše
Tyvole fakt že jo.. Tak to je dobrej jebait
jako fakt je to jen maketa? : ) ... já původně myslel, že jestli to třeba dávaj do hlavního vypínače ... a to se poznat pohledem nedá
-
- občas něco napíše
Jojo, maketa. Čtečka tady bývá umístěna v takovém tom čtverečku napravo od touchpadu
sem myslel, že na to maj díl bez otvoru ... to je srandovní
-
- občas něco napíše
Dokonce je tu i připravená zdířka na čtečku SD karet, ale je tam místo ní železná krytka napevno
asi to vyjde levněji