Program Notebook hardware Control
Panove mam ted novyho Dell Inspirona 6400 s C2D 1.73 a NHC i everest mi stale ukazuje ze jede na 1.73. Nemyslim si uplne, ze by to byla zalezitost NHC.. ale netusim, kde co muze byt spatne..(ano mam v NHC nastaveno dynamic switching)..a v biosu to mam nastavene spravne - povolene.. fakt nevim
EDIT:
Hm tak sem ted zjistil pomoci CPU Z, ze frekvence se meni.. ale ani NHC ani Everest to neukazuji ...ale kdyz v NHC zmenim rezim napr na max performance.. tak to funguje...
EDIT:
Hm tak sem ted zjistil pomoci CPU Z, ze frekvence se meni.. ale ani NHC ani Everest to neukazuji ...ale kdyz v NHC zmenim rezim napr na max performance.. tak to funguje...
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
u mna NHC tiez ukazovalo stale rovnaku frekvenciu, CPU-Z ukazal, ked to islo inak. z 1800MHz na 1600MHz (+/-), obcas to skocilo na asi 1000Mhz. ale co bolo dolezitejsie, tak pri max performance, bolo napatie 1,175V a pri battery optimized 0,85. a pri rovnakej frekvecii. takze by som povedal, ze je to ok
-
- občas něco napíše
Zdravím, tak já to tu trochu otevřu.
Nainstaloval jsem si NHC na moje Pentium Dual Core T2390 a neukazuje me to ViD (napětí na CPU) tudíž mám všechny možnosti změny násobiče a voltáže šedivé. Už jsem z toho zoufalý. Zkusil jsem už i RM Clock, tam to jde, ale neumí to zase zapnout profil po spuštění.
Proč mi to NHC nejde? Díky.
Nainstaloval jsem si NHC na moje Pentium Dual Core T2390 a neukazuje me to ViD (napětí na CPU) tudíž mám všechny možnosti změny násobiče a voltáže šedivé. Už jsem z toho zoufalý. Zkusil jsem už i RM Clock, tam to jde, ale neumí to zase zapnout profil po spuštění.
Proč mi to NHC nejde? Díky.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
můj Turion MK-36 to zřejmě taky nepodporuje...i já mám tu volbu zakázanou a nemůžu ji zaškrtnout...
Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Objevil jsem tento program a napřed jsem si říkal, že je úžasnej. Jednoduché ovládání a tak. Pak jsem si chtěl ale podtaktovat procesor na nějakých 800 Mhz řekněme ale zjistil jsem, že nevím jak.
Stále mi to v tom grafu ukazuje 2000 plus mínus.
Mám Lenovo TP R61. C2D
Také když tak nastavím Dynamickou tak v grafu stále 2000 téměř bez výkyvu.
Docílil jsem jen toho, že jsem si v záložce CPU Speed a dole vpravo : Clock Modulation nastavil na 12% a NB se viditelně zpomalil. Ale v grafu stále 2000. nevíte co s tím?
Enable custom dynamic switching - zašedlé. nevím proč to nejde odšednout...
Help pls
Stále mi to v tom grafu ukazuje 2000 plus mínus.
Mám Lenovo TP R61. C2D
Také když tak nastavím Dynamickou tak v grafu stále 2000 téměř bez výkyvu.
Docílil jsem jen toho, že jsem si v záložce CPU Speed a dole vpravo : Clock Modulation nastavil na 12% a NB se viditelně zpomalil. Ale v grafu stále 2000. nevíte co s tím?
Enable custom dynamic switching - zašedlé. nevím proč to nejde odšednout...
Help pls
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“