Visty a AutoCAD
Visty a AutoCAD
Ahoj,
mam problém. Už měsíc mám koupeny notas do školy. Mám na něm Visty Home Premium. Potřebuju na to dát AutoCAD. Mám doma CD s AutoCAD 2006 CZ. Zkoušel jsem to nainstalovat, ale píše mi to problém - že mi nejde nainstalovat nějaká součást .NET. Nevíte prosím vás někdo co s tím? Potřebuju to tam nutně dostat. Díky za všechny rady.
mam problém. Už měsíc mám koupeny notas do školy. Mám na něm Visty Home Premium. Potřebuju na to dát AutoCAD. Mám doma CD s AutoCAD 2006 CZ. Zkoušel jsem to nainstalovat, ale píše mi to problém - že mi nejde nainstalovat nějaká součást .NET. Nevíte prosím vás někdo co s tím? Potřebuju to tam nutně dostat. Díky za všechny rady.
No asi to bude možné...ale v tom případě mě to docela dost štve.
Teď jsem to zkusil nainstalovat znovu a v pohodě mi to jelo a pak mi tam naskočila hláška, že se provádí konfigurace vložených funkcí. Trvala to hrozně dlouho a nakonec ani nevim jak, jsem si všiml že vyskočilo okno:
Máte nedostatečné oprávnění. Restartujte váš počítač, přihlaste se s právy lokálního administrátora zkuste znovu dokončit instalaci nebo odinstalaci.
Problém je, že jediný uživatel notebooku jsem já, takže nevím co mám dělat.
Pokud někomu jede AutoCAD 2006 na Vistách, tak se mi prosím ozvěte. Díky moc
Teď jsem to zkusil nainstalovat znovu a v pohodě mi to jelo a pak mi tam naskočila hláška, že se provádí konfigurace vložených funkcí. Trvala to hrozně dlouho a nakonec ani nevim jak, jsem si všiml že vyskočilo okno:
Máte nedostatečné oprávnění. Restartujte váš počítač, přihlaste se s právy lokálního administrátora zkuste znovu dokončit instalaci nebo odinstalaci.
Problém je, že jediný uživatel notebooku jsem já, takže nevím co mám dělat.
Pokud někomu jede AutoCAD 2006 na Vistách, tak se mi prosím ozvěte. Díky moc
No s vistou nemam prakticky zadne zkusenosti (ale o tom cadu vim, protoze se ji chystam koupit).
Napada me "rezim kompatibility", ktery ma byt ve viste celkem silny.
Nebo "Microsoft VirtualPC" na ktery nainsatlujes XPcka a do nich AutoCad 2006. Ale to je trosku krkolomne reseni, navic xpcka si nemas koupene.
Nebo si sehnat Acad 07...
Napada me "rezim kompatibility", ktery ma byt ve viste celkem silny.
Nebo "Microsoft VirtualPC" na ktery nainsatlujes XPcka a do nich AutoCad 2006. Ale to je trosku krkolomne reseni, navic xpcka si nemas koupene.
Nebo si sehnat Acad 07...
Nebo nouzove zkusit rozjet nejaky free cad.
tady je na konci clanku nejaky seznam.
http://www.cdesign.cz/h/Clanky/Ar.asp?A ... XPS=&EXPA=
Kdysi na tom webu psali i o nejakem frre cadu, ktery vypada jak autocad a myl by byt plne kompatibilni, ale nejak mi to ted nejde najit
tady je na konci clanku nejaky seznam.
http://www.cdesign.cz/h/Clanky/Ar.asp?A ... XPS=&EXPA=
Kdysi na tom webu psali i o nejakem frre cadu, ktery vypada jak autocad a myl by byt plne kompatibilni, ale nejak mi to ted nejde najit
to klicasso
zkus vypnout "nastroj rizeni uzivatelskych uctu" - nainstalovat cad - spustit a udelat nejakou caru - ukladat to nemusis - pokud to ma ke spousteni i nejake utility co se spoustej z hlavniho tak je taky spust.
potom program ukoncit a zase ten nastroj zapnout.
dalsi spusteni by uz melo jet normalne.
pokud ti to zablbne stejne hned na zacatku (pri tom vypnutym) tak uz nemusis pokracovat - operace se nepovedla a pak sorry
zkus vypnout "nastroj rizeni uzivatelskych uctu" - nainstalovat cad - spustit a udelat nejakou caru - ukladat to nemusis - pokud to ma ke spousteni i nejake utility co se spoustej z hlavniho tak je taky spust.
pokud ti to zablbne stejne hned na zacatku (pri tom vypnutym) tak uz nemusis pokracovat - operace se nepovedla a pak sorry
Rexy píše:to klicasso
tak jsem to vypnul, nainstaloval a zapnul....rozbehlo se to v poradku, udelal jsem 3 cary - pohoda. Vypnul jsem to. Zapnul jsem to nastaveni pro uživatele jak si psal. Notebook se chtel restartovat, tak jsem to udelal a potom zase zkusil Zapnout AutoCAD a nic....zase mi to hodilo hlasku jako kdyz jsem to nainstaloval predtim s tim nastrojem, ze to nemuzu spustit a jestli chci hledat problem online. Uz jsem z toho docela ztracenej protoze uz jsem byl stasrnej ze to jde
To aby mi to slo pokazdy musim vypnout ten nastroj??
to klicasso
jestli jsi to udelal tak jak to tady pises tak je to spatne:
1. musis mit cisty registry - tedy odintalovanej ten program - nepreistalovavat ho pres sebe (to jsi asi mel dobre)
2. vypnout "nastroj" (a reset masiny)
3. nainstalovat cad
4. spustit cad
5. udelat par car
6. spustit dalsi nastroje co se spousti z hlavniho programu (aby se zapsaly do registru i ony
7. ukoncit normalne cad (nemusi se ukladat ty zmeny v souborech)
8. teprve ted zapnout "nastroj" (a samozrejme reset)
9. ted by to uz melo jit normalne
pokud jsi to tak delal a jen nepresne ten postup napsal tak nevim - dej pak vedet...
jestli jsi to udelal tak jak to tady pises tak je to spatne:
1. musis mit cisty registry - tedy odintalovanej ten program - nepreistalovavat ho pres sebe (to jsi asi mel dobre)
2. vypnout "nastroj" (a reset masiny)
3. nainstalovat cad
4. spustit cad
5. udelat par car
6. spustit dalsi nastroje co se spousti z hlavniho programu (aby se zapsaly do registru i ony
7. ukoncit normalne cad (nemusi se ukladat ty zmeny v souborech)
8. teprve ted zapnout "nastroj" (a samozrejme reset)
9. ted by to uz melo jit normalne
pokud jsi to tak delal a jen nepresne ten postup napsal tak nevim - dej pak vedet...
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“