Lze S96 zakoupený u barbone registrovat na VBI?
Viděl někdo diskuzi na VBI?
(to, že se tam dá podívat až po zakoupení produktu, vypadá podezřele... skoro jako by měli co skrývat.....)
pool
registrace
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
pool: proč by měli co skrývat? Na netu je zkušeností poměrně dost a diskuse je podlě mě i díky jednoduchosti daná do registrované sekce, stejně jako ovladače a technický formulář, aby to bylo pod jednou střechou.
Vzhledem k tomu, že barbone jsou stejné šasí (Compal, Asus) tak by neměl být problém s registrací. V opačném případě stačí napsat na technickou podporu. Jsou rychlí a ochotní.
Vzhledem k tomu, že barbone jsou stejné šasí (Compal, Asus) tak by neměl být problém s registrací. V opačném případě stačí napsat na technickou podporu. Jsou rychlí a ochotní.
Ja mam taky koupeny notebook u barbone a sasi je od VBI. Ted jsem tam zkousel muj notebook registrovat a taky mi to pise, ze muj notebook neni v jejich databazi.
Barbone Wizard (Sasi ASUS S96J): Intel® Core™ 2 Duo Processor T7200, 1024MB 667MHZ TRANSCEND CL5, TOSHIBA MK1032GSX 100GB 5400ot.,16MB, 2,5'' SATA, Mobility Radeon X1600 256MB VRAM, Intel Wireless 3945.
Je to tak, ze zakaznik, ktery zakoupil notebook ve VBI autorizovane siti prodejcu (uvedenych na vbi.cz, odkaz Kde zakoupit), ma moznost svuj notebook zaregistrovat na VBI.cz a mit tak pristup k dalsim sluzbam jako je diskuzni forum majitelu notebooku VBI, moznost zadat technicke dotazy, pristup ke stahovani aktualnich ovladacu, informace o novinkach, akcich a soutezich, ruzne slevy atd.