Kedy budu nove sasi?
Neni zac. Opravdu se nemusis obavat, ze by se ti FL90 rozpadala v ruce. Konstrukce je vcelku dobra a pokud ses hrac, pak ti to zcela vynahradi vykonem, protoze ten je diky 512 MB karte docela vysokej
ThinkPad T61p [Intel Core2Duo 2,40 GHz; 3 GB RAM 667 MHz; nVidia Quadro FX570m; HDD 160 GB GB 7200 rpm NCQ G-Force]
Chtel jsem se zeptat Hamiltona nebo JohnyLia jestli zkouseli zapojit externi monitor pres vga. Jaka je kvalita vga vystupu, jak se resi jiny rozliseni nez ma lcd notebooku,..
Jeste, davali jste si tam sami XP Pro? Pokud ano, muzu se zeptat jak jste tam dostali sata driver? Mam XP pro SP2 a bojim se, ze budou pri instalaci problemy s detekci sata disku. (vim ze na tohle tema je tady uz par vlaken, ale zadny primo o notebooku FL90).
diky za odpovedi
Jeste, davali jste si tam sami XP Pro? Pokud ano, muzu se zeptat jak jste tam dostali sata driver? Mam XP pro SP2 a bojim se, ze budou pri instalaci problemy s detekci sata disku. (vim ze na tohle tema je tady uz par vlaken, ale zadny primo o notebooku FL90).
diky za odpovedi
FT00
Na začátku června sem se ptal přímo u Kvazar-Micro, řekli mi, že Compal FT00 bude asi za dva týdny. Je to už měsíc a stále nic. Tak sem se psal na Notebooknamiru.cz a odpověděli, že by mohl být příští týden. Tak uvidíme kdo má pravdu, už se na něj těším.
Neznate nekdo http://www.skinbook.cz/ ?
Delaji tam nalepky podobne CNP i vlastni vzory a asi za 350,- vypada to zajimave
Delaji tam nalepky podobne CNP i vlastni vzory a asi za 350,- vypada to zajimave
Kubino sry ale jeste jsem to nezkousel pripojovat na monitor...jsem ted prijel z anglie ale jak bude trocha casu navic tak to zkusim. uz ho mam mesic a jsem s nim velmi spokojen, jen ho nemam uplne nejlip vyladenej a tak zatim neslape na plnej vykon, ale i tak si neni na co stezovat.
HP Pavilion 1199EC Intel C2D 2x2.26, GF9600m GT 512MB, 4GB DDR2, 320GB HDD...
error404: Pravdepodobne nejdrive pristi rok, tipoval bych to ve stejnou dobu jako prisly nynejsi sasi (pokud teda je nepreskoci rovnou na lepsi)
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- občas něco napíše