FL90 v2
-
- občas něco napíše
Dobra otazka. Ja sa budem snazit odpovedat, ale nie som si isty ci to bude spravne, tak prosim opravte ma, lebo ja som si to iba domyslel sam. Takze>
Toto tlacitko zacne fungovat az po nainstalovani aplikacie Compal Smart Battery. Tato aplikacia sluzi na nieco ako ,,starostlivost" o baterku, ked je notebook vacsinu casu napojeny na el. siet. Vyberes si v nom na akej kapacite ma byt baterka udrzovana (cim mensia kapacita, tym dhsia by mala byt jej zivotvnost) ja mam na 50%, a ked baterku vybijem pod tychto 50% a hodim na nabijacku NB, nabije sa len do tych 50% a ukonci nabijanie a NB bezi z el. siete. No a to tlacitko je podla mna na to, ze ked ho ja stlacim, tak sa baterka nabije na 100%, takze ked vies ze s notebookom pojdes prec, stlacis to tlacitko, nabijes baterku odpojis a ides..
Ako hovorim tak som to pochopil ja, oficialne vysvetlenie som zatial nikde nenasiel.
Toto tlacitko zacne fungovat az po nainstalovani aplikacie Compal Smart Battery. Tato aplikacia sluzi na nieco ako ,,starostlivost" o baterku, ked je notebook vacsinu casu napojeny na el. siet. Vyberes si v nom na akej kapacite ma byt baterka udrzovana (cim mensia kapacita, tym dhsia by mala byt jej zivotvnost) ja mam na 50%, a ked baterku vybijem pod tychto 50% a hodim na nabijacku NB, nabije sa len do tych 50% a ukonci nabijanie a NB bezi z el. siete. No a to tlacitko je podla mna na to, ze ked ho ja stlacim, tak sa baterka nabije na 100%, takze ked vies ze s notebookom pojdes prec, stlacis to tlacitko, nabijes baterku odpojis a ides..
Ako hovorim tak som to pochopil ja, oficialne vysvetlenie som zatial nikde nenasiel.
-
- občas něco napíše
bongo007 píše:helou mam dotaz pre odbornikov: antivir nod32, rezidentny modul AMON stale kontroluje subor wmiprov.log (uplna cesta: C:\WINDOWS\system32\wbem\Logs\wmiprov.log). zároven velkost tohto suboru neustale narasta.. viete mi niekto povedat co to je?
doporučuji tento dotaz položit na nejlepším fóru o virech: http://www.viry.cz/forum
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
http://www.microsoft.com/whdc/system/pn ... fault.mspx
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Ma ... umentation
http://www.neuber.com/taskmanager/proce ... e.exe.html
a hlavně si projděte tyhle stránky http://home.comcast.net/~SupportCD/OptimizeXP.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Ma ... umentation
http://www.neuber.com/taskmanager/proce ... e.exe.html
a hlavně si projděte tyhle stránky http://home.comcast.net/~SupportCD/OptimizeXP.html
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den ...mam dotaz...co rikate na sestavu?
Compal FL90.v2 15.4'',S-ATA-II,SuperMulti,GF 8600M GT 512MB,Santa Rosa:
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500, BOX 2.20GHz, 800MHz FSB, 4MB L2:
2GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM:
Hitachi Travelstar 7K200 160GB,2.5'',S-ATA,7200ot.,16MB :
9ti článková Li-Ion baterie pro HEL8x/HGL3x/FL9x/FT0x, 7200mAh (náhradní)
WiFi Intel® Next-Gen Wireless-N Adapter 4965 A/B/G/Draft-N, PCI-E Mini Card:
Compal Bluetooth modul pro řadu HGL3x/HEL8x/FL9x:
par dotazu:
1) Robson module? Oplati se? budu tam mit XP do doby asi podporu s SP3 to
proste nema canu tam rvat JehoVisty.
2) nenasel jsem pocet clanku baterie v zakladnim.proto ta nahradni...co s tim? je to k necemu? ono nahradni baterie se oplati pokud to vydrzi tak 2 - 3 hod. Jaka je specifikace te baterky? ( myslim te vestavene = puvodni - kolik clanku , kolik mAh, kolik vydrz...ne hry, ale treba film..pripadne programovani ja vim..jsem trosku narocny...ale v NB se nevyznam jen v desktopech )
3) ta CNP samolepka..je to k necemu? k cemu to slouzi ( vazne sorry za tyto dotazy ).
4) problemy s diskem co jsem tu cetl...a problemy treba s mechanikami ohledne v1, prenasi se sem? disky, je to jedno v jakem disku a nebo je to jenom urcity typ disku?
5) radjei hitachi na SATA I nebo seagate na SATA II - vim jak to je u desktopu, ale vim, ze kazda trida disku jiny druh..napr segate do 200Gb u PATA se oplati, spolehlivost u SATA I do 5,25" a 200 250 je to strasny shit serie.
6) posledni dotaz...vaham...mam kupon na 20% slevy do DELL.cz...a nakonfene VOSTRO 1500 ma stejne params
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHz FSB)
15.4" Wide Screen WXGA+ (1440 x 900) Display with TrueLife™ Tríletá základní záruka - slu¿ba Next Business Day
2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM (2x 1024 MB)
120 GB (7.200rpm) SATA Hard Drive with Free Fall Protection ™
Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive
Disketové mechaniky Není zahrnuto
teda az na 160GB disk...ale rozdil je asi 400, jen neni s free fall protection ( pri padu se vypne disk ) a jsou tam dva 1GB moduly , ne jeden 2GB. rovznez grafa je 256MB ( nejake ty hry se daji zahrat a neni to primarne na hry )
Cena je +-1000 co vy na to? bez tech 20% je VBI jasna volba..jen s tim?Diky za odpoved...nemam moc casu , kupon vyprsi 29.2.
Compal FL90.v2 15.4'',S-ATA-II,SuperMulti,GF 8600M GT 512MB,Santa Rosa:
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500, BOX 2.20GHz, 800MHz FSB, 4MB L2:
2GB 667MHz PC2-5300 DDR2 CL5.0 (5-5-5) SO-DIMM:
Hitachi Travelstar 7K200 160GB,2.5'',S-ATA,7200ot.,16MB :
9ti článková Li-Ion baterie pro HEL8x/HGL3x/FL9x/FT0x, 7200mAh (náhradní)
WiFi Intel® Next-Gen Wireless-N Adapter 4965 A/B/G/Draft-N, PCI-E Mini Card:
Compal Bluetooth modul pro řadu HGL3x/HEL8x/FL9x:
par dotazu:
1) Robson module? Oplati se? budu tam mit XP do doby asi podporu s SP3 to
proste nema canu tam rvat JehoVisty.
2) nenasel jsem pocet clanku baterie v zakladnim.proto ta nahradni...co s tim? je to k necemu? ono nahradni baterie se oplati pokud to vydrzi tak 2 - 3 hod. Jaka je specifikace te baterky? ( myslim te vestavene = puvodni - kolik clanku , kolik mAh, kolik vydrz...ne hry, ale treba film..pripadne programovani ja vim..jsem trosku narocny...ale v NB se nevyznam jen v desktopech )
3) ta CNP samolepka..je to k necemu? k cemu to slouzi ( vazne sorry za tyto dotazy ).
4) problemy s diskem co jsem tu cetl...a problemy treba s mechanikami ohledne v1, prenasi se sem? disky, je to jedno v jakem disku a nebo je to jenom urcity typ disku?
5) radjei hitachi na SATA I nebo seagate na SATA II - vim jak to je u desktopu, ale vim, ze kazda trida disku jiny druh..napr segate do 200Gb u PATA se oplati, spolehlivost u SATA I do 5,25" a 200 250 je to strasny shit serie.
6) posledni dotaz...vaham...mam kupon na 20% slevy do DELL.cz...a nakonfene VOSTRO 1500 ma stejne params
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHz FSB)
15.4" Wide Screen WXGA+ (1440 x 900) Display with TrueLife™ Tríletá základní záruka - slu¿ba Next Business Day
2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM (2x 1024 MB)
120 GB (7.200rpm) SATA Hard Drive with Free Fall Protection ™
Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive
Disketové mechaniky Není zahrnuto
teda az na 160GB disk...ale rozdil je asi 400, jen neni s free fall protection ( pri padu se vypne disk ) a jsou tam dva 1GB moduly , ne jeden 2GB. rovznez grafa je 256MB ( nejake ty hry se daji zahrat a neni to primarne na hry )
Cena je +-1000 co vy na to? bez tech 20% je VBI jasna volba..jen s tim?Diky za odpoved...nemam moc casu , kupon vyprsi 29.2.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No ta sestava je ...podobná té mé, nečekaně.
1) Robson module -funkční pouze ve Vistách, výkonostní nárust nulový. Raději bych si za ty prachy pořídil externí disketovku.
2) já mám 4800mAh; výdrž jsem netestoval.
3) sám nevím, prostě jsem ji plácnul dospod laptopu.
4) jaké problémy konkrétně? Nevím jak s Hitachi, ale Seagate 160GB NCQ, G-force jede v pořádku.
5)Mě lákal především kolmý zápis Seagateu a 7200rpm, nic jiného jsem neřešil.
6)neporadím
1) Robson module -funkční pouze ve Vistách, výkonostní nárust nulový. Raději bych si za ty prachy pořídil externí disketovku.
2) já mám 4800mAh; výdrž jsem netestoval.
3) sám nevím, prostě jsem ji plácnul dospod laptopu.
4) jaké problémy konkrétně? Nevím jak s Hitachi, ale Seagate 160GB NCQ, G-force jede v pořádku.
5)Mě lákal především kolmý zápis Seagateu a 7200rpm, nic jiného jsem neřešil.
6)neporadím
The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends.