NB do 32 000,- + -
8700GT je IMHO reálně stejně výkoná jako 8600GT, žádná výkonová propast mezi tim nebude, což je vidět i z 3D marku, o párset bodů víc.
3D mark v případě SLI nemusí být úplně vypovídající.. přeci jen je to jen test ale i podle testů ve hrách na netu je vidět že je to jedno z nejvýkonějších řešení do ntb dneska. krom 8800 nebo dokonce 8800v SLI.. tam ten rozdíl mezi jednou ať už 8600 nebo 8700GT což je defakto to samý a jednou z nich v SLI bude značnej.
jak tady ale někde řešíl spartanjay jeslti se vyplatí připlatit 10000kč.. tak samozřejmě že nevyplatí, za to už máš desktop, za 15, dokonce výkonější.. ale když už někdo chce ntb na hry..
3D mark v případě SLI nemusí být úplně vypovídající.. přeci jen je to jen test ale i podle testů ve hrách na netu je vidět že je to jedno z nejvýkonějších řešení do ntb dneska. krom 8800 nebo dokonce 8800v SLI.. tam ten rozdíl mezi jednou ať už 8600 nebo 8700GT což je defakto to samý a jednou z nich v SLI bude značnej.
jak tady ale někde řešíl spartanjay jeslti se vyplatí připlatit 10000kč.. tak samozřejmě že nevyplatí, za to už máš desktop, za 15, dokonce výkonější.. ale když už někdo chce ntb na hry..
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
no tak, že GT 8700 je to stejny co 8600 GT (bez SLI) to bych se docela hadal. Jednak ta prvni zminovana je razena do vyssi tridy a rozdil je mezi nimi takovych 30 %, coz mi nejak zrovna malo neprijde.
A k ty 8600 SLI - neco jsem si jeste k tomu cetl a SLI dovoluje dané hry hrát na vyšší rozliseni, ale samotny textury atd ve hre spise ovlivnuje jadro karty (nebo jak si to nazvete jak chcete) ... takze jak bylo receno - nekdy je proste lepsi jedna karta vyssi tridy nez dve prumerny... pro priklad: podivejte se treba na hru (ted nevim, snad Unreal Tournament o ci jina ,ted nevim) tak v ty hre, at zapnete SLI nebo vypnete hra bezi stejne, protoze neresi, jeslti jsou ty karty dve, ale bere proste na cem bezi..
z cehoz vypliva - NENI uplne pravda, ze temer kazda hra podporuje SLI.. tech her, co nepodporujou je dost... proste 50:50
A k ty 8600 SLI - neco jsem si jeste k tomu cetl a SLI dovoluje dané hry hrát na vyšší rozliseni, ale samotny textury atd ve hre spise ovlivnuje jadro karty (nebo jak si to nazvete jak chcete) ... takze jak bylo receno - nekdy je proste lepsi jedna karta vyssi tridy nez dve prumerny... pro priklad: podivejte se treba na hru (ted nevim, snad Unreal Tournament o ci jina ,ted nevim) tak v ty hre, at zapnete SLI nebo vypnete hra bezi stejne, protoze neresi, jeslti jsou ty karty dve, ale bere proste na cem bezi..
z cehoz vypliva - NENI uplne pravda, ze temer kazda hra podporuje SLI.. tech her, co nepodporujou je dost... proste 50:50
30% těžko.. jestli 15.
SLI je ve všem daleko lepší řešení, proto taky dražší.. a samozřejmě žere a topí.
Unreal Tournament.. to běží snad na všem tak na co bys tam potřeboval výkonou grafickou kartu.
ne 50 na 50.. ty hry co nepodporují SLI ti půjdou i na jedný 8600GT na plný detaily protože to jsou starý hry. všechny nový SLI podporují.
SLI je ve všem daleko lepší řešení, proto taky dražší.. a samozřejmě žere a topí.
Unreal Tournament.. to běží snad na všem tak na co bys tam potřeboval výkonou grafickou kartu.
ne 50 na 50.. ty hry co nepodporují SLI ti půjdou i na jedný 8600GT na plný detaily protože to jsou starý hry. všechny nový SLI podporují.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
-
- píše často
proste ... jen prosazuju pravdu. NV8600 GT se tak něják rovná HD2600 potom máme grafiku NV9500 GS, která je výkonnější než ty dvě zmiňované a zároveň výkonnější než ty dané je HD3650 ( která je lehce nad 9500 GS - ale je) no a NV8700 je ještě výš než tyto všechny grafiky... z čehož vyplívá že ten rozdíl s NV 8600 nebude zanedbatelný
Já bych do něj šel taky ale to cenový rozmezí je min.7 tisíc což pro mě je velikej rozdíl a potom ta výdrž a stupně tam budou asi taky vyšší. No ale kvůli tomu jsem sem nepsal. Trochu sem si pohrál s nastavením v crysis a tohle sou výsledky: nastavení je: kvalita textur-vysoká, kvalita objektů-střední, kvalita stínů-střední, kvalita fyziky-velmi vysoká, kvalit stínování-střední, kvalita prostorových efektů-velmi vysoká, kvalita herních efektů-velmi vysoká, kvalita následných úprav-velmi vysoká, kvalita částic-vysoká, kvalita vody-velmi vysoká, kvalita zvuku-velmi vysoká, motion blur-velmi vysoká. FPS: 16,8 - 32. Omlouvám se za to hrozný vypisování ale musel sem se pochlubit.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
-
- píše často
Zkoušel sem to vyfotit print screenem ale v malování je to černý. No vypadá to stejně jako na 8800gt (berte to tak, že to je pouze přirovnání), sou tam stejný efekty a kvality textur (no trochu horší) akorát tam neni ten efekt s těma světelnejma paprskama jak procházej např. palmou. Ne že by to ten noťas neuměl ale když to zapnu, tak mi FPS spadnou na 11,2 . Jesli bys věděl, jak natočit kousek ze hry, tak bych ti pár minut hraní nahrál, páč video je podle mě lepší než screen (i když ani ten mi nejde ). Je to prostě paráda. Už se těšim, až to bude všude zmrzlí. Sice sem tuhle hru dohrál 2x na mí stařičký 9550 ale s timhle se to prostě nedá srovnávat. Jo a hraju to v rozlišení 1280*768.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
- Chlebovnik
- guru
Já fakt nechápu co tady řešíte za rozdíly mezi 8600M GT a 8700M GT, když ta 8700 je vlastně přetaktovaná 8600... -.-
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- píše často
wow ty jsi to hral na Radeon 9550??? Ja mam doma AMD64 3000+ 1GB RAM grafiku ATI 9600 a kdyz jsem hral to demo a sel treba dopredu, tak se nic nedelo a pak se mi stalo, ze se ty pohyby secetly a nic jsem nemackal a postava sama sla, takze trochu opozdene a jako tahovka no jeste to nak zaclo skripat, tak jsem prohodil nakonec zapojeni PS2 klavesice a mysi a slo to ale prave ze psali, ze ta hra ma prehnanou grafiku, ze uz na low to vypada jako Far Cry.. no ja to mel na low a vypadalo to otresne, zadnej Far Cry, proto tak nejak nechci verit, ze ta hra muze mit nakou grafiku nove generace... i screeny a videa co jsem nekde na netu videl, tak nic extra... pamatuju si jeste, ze kdyz jsem videl treba Dooom3 poprve, tak to byla revoluce v grafice a byl jsem ohromen.. nebo efekty v HF2 Epizoda 2 ci Quake4... ale od ty doby me nic tak nezaujalo, tak pochybuju, jestli se neco najde, co me ohromi (ohromil me akorat naposled Cod4 fakt skvela hratelnost a hlavne mi to slo na mem pc )
Je fakt, že sem jí musel nataktovat a grafiku v crysis upravit pře cfg soubory (nebo jakou měli příponu) a když to potom bylo zamrzlí, tak to byla pěkná slideshow . Já si myslim, že tě crysis nezklame. Já střílečky moc nemusim ale tohle je pecka. Jak graficky, tak hratelností a taky co se týče fyziky. Je jenom pár her kde hodíš granát do budovy plný japončíků, chvilku počkáš a neni ani barák, tak ani japončíci.
-
- občas něco napíše
Ahoj všem. Tak od týhle diskuze už uběhl nějakej ten měsíc:-) . Taky zvažuju nějaký ten "spíše" herní NB ... vybral jsme si Asus G50V - A1 ... objednal bych si ho z ameriky (shodou okkolnosti tam ma tedka rodice, kteri za 2 tydny prijedou ).... kdyby někdo nevěděl o jakyým NB se tu točí tak tady je odkaz - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5& ... odelmenu=2
Zvažoval jsem tam ty dva modely A1 a A2 ...rozdíl je v HDD kdy v A1 je 5400rpm a v A2 7200rpm ...další rozdíl je v úhlopříčce....A1 - 15,4" .. A2 - 17"[jinak sem si větších rozdílů nevšiml...jinak ten HDD se dá časem dokoupit:-)] (ta A2 by se hrozně pronesla, budu ho nosit sem tam do školy, tak aby mi rameno neupadlo:-D..[proto A1])...cena se pohybuje něco málo nad 1600$ u A2 1800$... ví někdo o lepším NB v poměru cena/výkon? (ale fakt spíše ty herní NB, žádná kancelář:-)..toe okolo tech 25k kč )...dík za reakce....
ps: tady bych ještě dodal recenzi, sice není česky, ale je velmi rozsáhlá:-) http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=282100
Zvažoval jsem tam ty dva modely A1 a A2 ...rozdíl je v HDD kdy v A1 je 5400rpm a v A2 7200rpm ...další rozdíl je v úhlopříčce....A1 - 15,4" .. A2 - 17"[jinak sem si větších rozdílů nevšiml...jinak ten HDD se dá časem dokoupit:-)] (ta A2 by se hrozně pronesla, budu ho nosit sem tam do školy, tak aby mi rameno neupadlo:-D..[proto A1])...cena se pohybuje něco málo nad 1600$ u A2 1800$... ví někdo o lepším NB v poměru cena/výkon? (ale fakt spíše ty herní NB, žádná kancelář:-)..toe okolo tech 25k kč )...dík za reakce....
ps: tady bych ještě dodal recenzi, sice není česky, ale je velmi rozsáhlá:-) http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=282100
Zpět na „Jaký vybrat notebook“