NTB do 25 000 - hlavne vykon
NTB do 25 000 - hlavne vykon
dobry den, premyslim o koupi NTB do nejakych 25000. Zalezi mi v prve rade na vykonu proto se mi celkem zamlouva MSI 630. Ale budu rad kdyz mi nekdo poradi, vymluvi ..... abych mel vetsi prehled
- Chlebovnik
- guru
No, na přenášení to určitě nebude a kvalitou na tom MSI taky nejsou dobře, jak jsi si už určitě sám zjistil.
Dle tvého počátečního výběru soudím, že ho asi přenášet nebudeš, takže bych volil spíš Acer 5930g, což taky není vrchol kvality a spolehlivosti, ale je to pořád lepší než MSI.
Taky uveď na co chceš notebook používat... (kromě her).
Dle tvého počátečního výběru soudím, že ho asi přenášet nebudeš, takže bych volil spíš Acer 5930g, což taky není vrchol kvality a spolehlivosti, ale je to pořád lepší než MSI.
Taky uveď na co chceš notebook používat... (kromě her).
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Kdyz by byl NTB doma, byl by pripojen na 22 palcove LCD a mel by nahradit vsechny ostatni spotrebice - televize, dvd, hifi vez. Pozadavky mam takovy abych na tom rozumne rozchodil Warhammer online. Samozrejme bych chtel aby se dal v ramci moznosti prenaset, kdyz nekam odjedu vezmu ho sebou atd.... coz by nebylo samozrejme kazdy den, taky mam prenosny internet, coz je dalsi duvod proc se rozhoduju nad NTB.
http://www.alza.cz/asus-m51va-as043c-c2d-d97900.htm
co rikate na tenhle?
jinak ten 5930 se mi zamlouva, ale zase aby nejaky ten obcasny prenos vydrzel
co rikate na tenhle?
jinak ten 5930 se mi zamlouva, ale zase aby nejaky ten obcasny prenos vydrzel
-
- píše často
Jestli ti jde hlavně o hry, zkus se podívat na tuhle toshibu: [odkaz] Grafický výkon je za tu cenu opravdu dobrý (větší než GF8600GT v SLI). Nevýhoda je že má lesklou klávesnici, která se rychle upatlá. Doporučuju ještě koupit chladící podložku, protože nejsem si jistej jestli se v 15ti palcovém notebooku bude ta grafická karta dobře chladit.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
- píše často
Kdyžtak si přečti tohle vlákno: [odkaz] Příspěvků je tam až až...
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
Zpět na „Jaký vybrat notebook“