Kupuji svuj prvni notebook, muj limit je 30 000 Kc, ale mohu ho lehce pretahnout. Potrebuji notebook prevazne na grafiku (Photoshop CS2 (CS3), Illustrator 10, 3DS Max 8,9, Cinema 4D 10 atd.), proto by to asi chtelo nejakou kvalitnejsi graf. kartu Notebook budu prenaset z domova do prace, obcas ho povazu na chatu nebo na školeni, proto bych nerad aby mel uplne nekvalitni stavbu. Vyber v teto cene neni zrovna veliky, zatim jsem si predvybral 3 moznosti
1) Asus řada F3T s go 7600
2) Toshiba Satellite A100 s go 7600 nebo X1600
3) HP Pavilion dv6319 s go 7400 (nevim jestli bude stacit, pry neni moc vykona)
Vubec se v oblasti notebooku neorientuji, muj vyber je zalozen jenom na tom co jsem vycetl z fora. Zajimala by me hlavne kvalita provedeni techto notebooku, pripadne kdyby mel nekdo nejake doporuceni na lepsi notebook.
Diky Kaman
Toshiba a Asus nebo HP? -okolo 30 tisic Kc
-
- Moderátor
Z uvedených bych vybral asi Toshibu, ale zvážil bych jestli pro tebe nebude například lepší vyměnit nějakej ten výkon za SXGA displej jako má např. Asus F2JE-5D005.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Jeste jsem nasel v cenovem limitu -Toshiba Tecra A7-232, ale ma jenom 512 ram, takze bych musel dokupovat a to by se prodrazilo. Je mezi Satellite A100 a Tecrou tak velky rozdil v kvalite provedeni, aby se vyplatilo si nekolik tisic priplatit nebo maji kvalitu skoro stejnou a jsou to vyhozene penize? Diky moc za rady
o rozdieloch satellite a100 vs tecra a7 sa tu toho popisalo uz dost. pouzi funkciu "Hledat" alebo pozri zoznam tem tu http://notebooky-forum.notebook.cz/viewforum.php?f=9
Zpět na „Jaký vybrat notebook“