Ahojky,
chci si pořídit noťas 10“ palcovku do školy. Potřebuju něco lehkýho, přenosnýho co má výdrž. Zkrátka na psaní přednášek, serfování po netu, občas nějakej film, když je díra mezi hodinama. Nepotřebuji nic našlapanýho na hry …. Ceny jsou přibližně stejné, takže ty neřešim. Pořádně se ale v parametrech, noťasech a značkách nevyznám …tak jestli by mi mohl někdo poradit?
Uvažuju nad ACER Aspire ONE D150, Mivvy M310 či ASUS EEE 1000H.
Nemáte někdo s nimi zkušenosti? Nebo nějakou radu, který vybrat?
Děkuju za každou radu.
Pomozte při vybírání malého notebooku
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Mno vyrojily se další značky jako HP mini nebo lenovo, ty mají menší rozlišení, ale ráda bych se zeptala jaký je rozdíl mezi 1024 x 600 a 1024 x 576. Myslím tím v praktickém využití, nějaký příklad.
Pak ještě jsem koukala na ten Asus EEE 1000H, ale znepokojuje mě ta klávesnice, Asus EEE 1000HE ji má už maličko opravenou, co si myslíte o těchto modelech? Objevila se ještě tato řada http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1002ha-d108394.htm
Potřebovala bych poradit co jedříve, nejlépe do pondělí. Jakékoli názory velice vítám.
Pak ještě jsem koukala na ten Asus EEE 1000H, ale znepokojuje mě ta klávesnice, Asus EEE 1000HE ji má už maličko opravenou, co si myslíte o těchto modelech? Objevila se ještě tato řada http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1002ha-d108394.htm
Potřebovala bych poradit co jedříve, nejlépe do pondělí. Jakékoli názory velice vítám.
904 vs 1000H
Zdravím,
chtěl bych se optat, jestli jste někdo zkoušel rozdíl reálné výdrže mezi 904 a 1000h, notebook je určen pouze na cestování či psaní textu (na další věci mám svůj který je na tom však s vydrží dost bledě...), tak se chci optat, jestli jste někdo měl zkušenost porovnat... četl jsem tady, že někdo psal s 1000 něco kolem 9 hodin... ty by bylo parádní,
každopádně verze s linuxem by mi rozhodně vyhovovala více, spíš by mě zajímalo jestli jsou na tom oba dva systémy co se týká výdrže stejně...
chtěl bych se optat, jestli jste někdo zkoušel rozdíl reálné výdrže mezi 904 a 1000h, notebook je určen pouze na cestování či psaní textu (na další věci mám svůj který je na tom však s vydrží dost bledě...), tak se chci optat, jestli jste někdo měl zkušenost porovnat... četl jsem tady, že někdo psal s 1000 něco kolem 9 hodin... ty by bylo parádní,
každopádně verze s linuxem by mi rozhodně vyhovovala více, spíš by mě zajímalo jestli jsou na tom oba dva systémy co se týká výdrže stejně...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“