Zdravím...rozhoduji se mezi temito dvěma netbooky....oba mají své + i -.
Chce aby vydržel na baterii alespon 7 hodin...to zvládá HP s vetsi baterkou a ASUS i s puvodni(kdybych koupil 1300mAh tak zvládne i 12h)...ale asus se mi prostě NELÍBÍ je to plast,kazdy otisk,horší klávesnice,mnohem větší(i kdyz oba jsou 10 palec) ale plus má matný displej....HP mi vadí leský displej, musim koupit baterku(2000kc)....ale zase HP je kov,klávesnice perfektní a nevypadá jako hračka....tak prosím poradte co si mám vybrat...záleží my hlavně na klávesnici,displeji a výdrži. ale 1000he nechci
HP 2140 vs. 1000h
já osobně jsem zvolil HP 2140 a jsem maximálně spokojen
Jak sám říkáš, oproti asus to prostě nevypadá jak hračka. Klávesnice je mnohem pohodlnější, a displej není utopen v plastu jak u 1000H (mám na mysli ty příšerně tlusté okraje, klidně by u 1000H mohl být i 11" displej.).
Baterka mi stačí ta základní. Jinak střeva to má úplně stejné, takže vybíráš v podstatě stejně jen podle vzhledu a tam je to jasné
Jak sám říkáš, oproti asus to prostě nevypadá jak hračka. Klávesnice je mnohem pohodlnější, a displej není utopen v plastu jak u 1000H (mám na mysli ty příšerně tlusté okraje, klidně by u 1000H mohl být i 11" displej.).
Baterka mi stačí ta základní. Jinak střeva to má úplně stejné, takže vybíráš v podstatě stejně jen podle vzhledu a tam je to jasné
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
nevím právě, model 2150 už je myslím dokonce v prodeji, ale tam mi to přijde už moc malé (resp. moc velké rozlišení na tak malý displej).
Každopádně 1024x576 je bezproblémové na běžné využití. Případně to doma připojím k ext. LCD a připojím klasickou usb klávesnici a myš.
Každopádně 1024x576 je bezproblémové na běžné využití. Případně to doma připojím k ext. LCD a připojím klasickou usb klávesnici a myš.
Asus G51JX: core i7 1,6GHz, 8GB RAM, Nvidia GTS360, 64GB SSD + 1TB HDD, Win7 x64 ultimate CZ
-
- občas něco napíše
Nevíte kdy tu bude 2150?......1000he nechci protože bych si chtěl časem dokoupit 13000mAh baterku...a ta s 1000he není kompatibilní(jedine eee (krom nových)do ktereho nejde).....Když se budem bavit o kvalite jak si myslite ze sou na tom 1000h vs. 2140?....vadí vám moc leský displej?....nevíte jak sehnad tuhle baterii?
http://the-mobiler.com/mugen-9-cell-780 ... -mini-2140
zatím děkuji a pište a hlasujte pls
http://the-mobiler.com/mugen-9-cell-780 ... -mini-2140
zatím děkuji a pište a hlasujte pls
-
- Moderátor
Mě osobně by leský displej na mininotebooku vadil dost a bylo by to jedno z hlavních kriterií výběru. Mininotebook je určen na používání hlavně venku, dopravních prosttředcích, restauracích s wifi a podobně, tedy místech, kde mohou být odlesky značné a proto si myslím, že matný displej je zde velkou výhodou...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- občas něco napíše
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
2140 venku používám celkem běžně a nemám problém s lesklým displejem. Pokud je potřeba, zvýším podsvíceni (běžně ho mám na cca polovinu) LED podsvícení je docela fajn
ale jak už jsem komusi říkal po ICQ, prostě každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného. Svůj výběr nikomu rozhodně nevnucuji. Já jsem spokojen.
ale jak už jsem komusi říkal po ICQ, prostě každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného. Svůj výběr nikomu rozhodně nevnucuji. Já jsem spokojen.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“