orgasmic : (pro info, Škamrala, komoleni Skemrala me sice uz pronasleduje od mladi, ale co uz
)
Pravda, za dobu studia na VŠ jsem využil pouze privátů, ale byl jsem párkrát na kolejích u kolegy, který říkal to samé, že si každý jeho spolubydlicí (zatím všichni vždy prváci) pouští pořád filmy a hrajou hry. A každym rokem se to u něj střídá, protože takhle to na obtížnější VŠ nejde.
Musel jsem si tou otázkou rýpnout, protože taky jsem si pořídil na počátku studia VŠ multimediální notebook a dodnes jsem nepoužil žádné ty dotykové multimediální tlačítka, nevyužil jsem jeho podstatu ve hrách, spíše mě štvalo, že vydžel maximálně 2 hodiny a při prohlížení slajdů/studijních opor se už hodně zahříval (a zažil 3 reklamace, které vždy vyšly před zkouškovým).
Takové věci mě vylečily v pořízení notebooku jedině s NBD zárukou, kvalitním zpracováním, hlučností, výkon v 3D Mark 06 je ta poslední věc, která by mě zajímala.
edit: souhlas se swarmovým příspěvkem. Existují VŠ, kde člověk má hodně volného času, ale pro mě technicky založené školy prostě vyžadují hodně času mimo rozvrh (přednášky/demonstrační cvičení/laboratoře).
Koukám VŠE (Ekonomická), to u nás v Brně, když se na FITu nedaří, tak studentí přejdou na FP (Podnikatelská), tam mají pruměr 1.x, kdežto na FITu měli 2.5+. Bohužel, to jsou ty rozdíly.