NB do 830eur pre studenta
Tak se podivej na tento http://www.notebookjournal.de/tests/msi ... 7vhp-919/2 test a srovnej si cisla s notebookem s 9600gt a hd4670. Rozdil je az dvojnasobny podle toho v jake hre ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
to tve vydejchané LG ma procik P9500 na 2.5ghz a 9600gt s ddr3 http://www.notebookjournal.de/tests/lg-s510-perlo-647 takze na tom neni tak spatne
a ukaz mi naky test ty kdyz ses tak chytrej a mas tolik reci ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
já nevím jestli jste všichni tak naivní, porovnávat teoreticky o třídu a půl slabší kartu a podle dvou-tří her v diskutabilním testu vyvodit, že je tato ATI v reálném herním výkonu 2x lepší, to vážně nemůže říct člověk reálně uvažující. Ano,je lepší,možná se najde i silně optimalizovaná hra pro ATI, kde bude lepší i 3x, no a co, počkáme si pár měsíců, ty řeči o nedostižném náskoku ATI z před několika měsíců se už dávno rozplynuly, ATI má dost velké potíže s výtěžností 40nm waferů,možná nepřejde ani půlrok a ATI se svými kartami bude tam, kde jsou dneska CPU AMD v porovnání s Intelem
poslouchej puku,to LG není ani moje a není ani relevantní, podstata věci je někde jinde,je ale zbytečné to tady rozebírat.Vykašli se na mě,vůbec nejsem zvědavý na tvůj silně omezený názor a nemíním si kazit spaní s myšlenkou na tvoje rýpání, nereaguj na mě, já nebudu na tebe
poslouchej puku,to LG není ani moje a není ani relevantní, podstata věci je někde jinde,je ale zbytečné to tady rozebírat.Vykašli se na mě,vůbec nejsem zvědavý na tvůj silně omezený názor a nemíním si kazit spaní s myšlenkou na tvoje rýpání, nereaguj na mě, já nebudu na tebe
Naposledy upravil(a) Gogo dne 23 črc 2009 23:20, celkem upraveno 1 x.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Tziky, co máš doma, to se počítá, já mluvím o blízké budoucnosti a ti co tomu rozumějí mě dají za pravdu...
já jsem ale to LG viděl,vůbec nemá cenu se tady přít o něčem s demagogy. Na jedné straně tvrdit,že LG je super stroj, ny straně druhé se nikdo nepozastaví nad nízkým skóre ve 3D které mám i já mnohem lepší s mým srágorovým CPU... vydejchané byla samozřejmě nadsázka v tom smyslu, že to LG není herní mašina typu Tubo MSI. nic jiné jsem tím nechtěl říct. Je to na vás všechny moc?
...pro inspiraci-stačí se podívat na herní testy Nv. 9600M GT na noteboocích Acer a MSI, při jinak naprosto stejném hardwaru třeba u Doomu3 Acer 110 FPS, MSI 220 FPS...není co dodat
já jsem ale to LG viděl,vůbec nemá cenu se tady přít o něčem s demagogy. Na jedné straně tvrdit,že LG je super stroj, ny straně druhé se nikdo nepozastaví nad nízkým skóre ve 3D které mám i já mnohem lepší s mým srágorovým CPU... vydejchané byla samozřejmě nadsázka v tom smyslu, že to LG není herní mašina typu Tubo MSI. nic jiné jsem tím nechtěl říct. Je to na vás všechny moc?
...pro inspiraci-stačí se podívat na herní testy Nv. 9600M GT na noteboocích Acer a MSI, při jinak naprosto stejném hardwaru třeba u Doomu3 Acer 110 FPS, MSI 220 FPS...není co dodat
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“