notebook Sony
-
- občas něco napíše
notebook Sony
cawte,existuje tento notebook http://www.datacom-ke.sk/sony-vaio-nw21mf-s_d47953.html ciernej farbe alebo aspom s ciernu klavesnicu?
Ano, ale nevim jestli na Slovensku.
Jinak tahle rada se zda byt podle vseho dosluhujici (ackoli neexistuje dlouho). Byt tebou bych si pockal na EB.
Jinak tahle rada se zda byt podle vseho dosluhujici (ackoli neexistuje dlouho). Byt tebou bych si pockal na EB.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
patrik7554: Ta klavesnice je japonska, ale zlobit se na tebe nebudu, ne kazdy rozlisi cinske a japonske znaky
Jinak ano je to ten co jsi poslal, je to fotka z japonskeho SonyStyle kde je na vyber mnoho barev. Ja osobne jsem koupil jedno hnede NW pro tchyni. Ten notebook se mi moc libil kvalitou konstrukce i sviznosti. Ovsem urcite mi neprisel tenky Takova pecka co kdyz se jednou polozi na stul, tak by tam i mela zustat. Bohuzel take nema prilis nic moc display.
Ohledne EB si precti co jsem napsal zde - prispevek #2 (sakra proc se tu nedaji posilat odkazy na samostatne prispevky, jen na vlakna?).
Cenove by to nemel byt prilis rozdil a v dnesni dobe si moc neumim predstavit nikoho, kdo by uprednostnil NW pred EB.
Tony22: Uz se tesim, az si budu s EB hrat. Stale doufam, ze japonska konfigurace nabidne neco navic...treba i7 procesor Bohuzel na JP Sonystyle stale ani zminka...dokonce ani o novem Z...to uz je hrozne. A to by v US meli uz prvni lidi sve EB dostavat domu pristi tyden...
Jinak ano je to ten co jsi poslal, je to fotka z japonskeho SonyStyle kde je na vyber mnoho barev. Ja osobne jsem koupil jedno hnede NW pro tchyni. Ten notebook se mi moc libil kvalitou konstrukce i sviznosti. Ovsem urcite mi neprisel tenky Takova pecka co kdyz se jednou polozi na stul, tak by tam i mela zustat. Bohuzel take nema prilis nic moc display.
Ohledne EB si precti co jsem napsal zde - prispevek #2 (sakra proc se tu nedaji posilat odkazy na samostatne prispevky, jen na vlakna?).
Cenove by to nemel byt prilis rozdil a v dnesni dobe si moc neumim predstavit nikoho, kdo by uprednostnil NW pred EB.
Tony22: Uz se tesim, az si budu s EB hrat. Stale doufam, ze japonska konfigurace nabidne neco navic...treba i7 procesor Bohuzel na JP Sonystyle stale ani zminka...dokonce ani o novem Z...to uz je hrozne. A to by v US meli uz prvni lidi sve EB dostavat domu pristi tyden...
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
patrik7554 píše:a da sa kupit na slovensku to SONY VAIO NW21MF/S hnedej faby?
a kedy bude ten notebook ciernej farbe na slovensku asi?
a este aky presny model je tento notebook http://www.youtube.com/watch?v=o1Mb87uWUt8 lebo mne to pripomina SONY VAIO NW21MF/S
a je pravda ze vydrzi 4 hod.?
No vzhledem k tomu, ze to video se jmenuje "SONY VAIO NW UNBOXING", tak bych si tipnul ze to NW bude ,) Nesmis se tolik vazat na to, co je napsane za tim NW...to jen znaci o jaky refresh se jedna a jaky to ma vevnitr hardware, pripadne verzi Windows. Sony prodava mnoho rozlicnych konfiguraci v jedne rade, navic v mnoha zemich si je muzes nakonfigurovat sam a to pak vznikaji uplne jina oznaceni. Aby toho jeste nebylo malo, tak v US/JP/EU pouzivaji jine oznaceni pro stejny hardware.
Verim ze NW ve verzi s integrovanou grafikou 4 hodiny vydrzi, s tou dedikovanou bych si tipnul ze ne ,)
Verim ze NW ve verzi s integrovanou grafikou 4 hodiny vydrzi, s tou dedikovanou bych si tipnul ze ne ,)
-
- občas něco napíše
tu som nasiel malu recenziu http://notebook.cz/clanky/predstaveni-n ... GN-NW21MFS
a prehrieva sa ten notebook pri velkej zatazi?
a prehrieva sa ten notebook pri velkej zatazi?
Opet bude zalezet na konfiguraci. Sony ma vetsinou dobre poresene chlazeni a i ma zkusenost s NW s dedikovanou grafikou byla dobra. Jen stale moc nerozumim, co te tak na NW laka...je to pravdepodobne jiz vysla rada, ktera se nebude obnovovat. Zvoleni NW bych si umel predstavit pouze v pripade, ze potrebujes notebook ted hned.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
uz som nasiel tu japonsku stranku http://www.jp.sonystyle.com/Special/Com ... index.html je tam aj v ciernej farby,len neviem najst cenu
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“