Co solidniho kolem 30kkc? Prijatelny vykon, ne !!! Asus

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Lucifer

Co solidniho kolem 30kkc? Prijatelny vykon, ne !!! Asus

Příspěvekod Lucifer » 22 čer 2007 14:46

Vybiram novy notebook. Stary skoncil v chrtanu ASUS servisu (letos dohromady 80 dni v "zarucnich opravach") = vraceni penez, takze neco misto nej, a fakt nevim...

Moje pozadavky :

* relativne slusny vykon
* pokud mozno grafika na ktere pujdou i hry, byt ne nejnovejsi hity (= ATi 1600/gf7600 :?: )
* rozumne tichy provoz (vadi jecivy zvuk ala. typicky Asus M6 serie, nejake to funeni se snese)
* radej neleskly display, vim ze je to tezke a nakonec asi skoncim u "zrcatka" :roll:
* solidni servis (ne jak ASUS cz) a konstrukce
* cena kolem 30kkc s dani, strop bych videl kolem 35...
* pokud mozno zadne Windows jehoVista, uprimne nejlip zadne Windows.

Co me netrapi:

* vydrz na baterie neni az tak podstatna
* rozmery a hmotnost taky moc netrapi

Primarne uziti coby nahrada desktopu v obyvaku, mobilnost zas az tak vyuzita nebude.

Z toho co jsem zatim nasel mi prijde rozumny HP Compaq nx9420, byt ma lesklej displej, - http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-n ... index.html , jinak same znacky v ktere nemam moc duveru - MSI, Acer :roll: , F-S....? 17"

Predem diky za jakekoliv rozumne rady. :wink:

sibelius

Příspěvekod sibelius » 24 čer 2007 13:14

Nejsem si moc jistý, jestli se u modelu nx9420 vejdeš do ceny...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 čer 2007 18:43

Ak to chces na hry a bez Windows, tak je problem v legalnosti OS...
Apropo - co ti brani najst si 3-4 modely podla parametrov (grafika a matny displej dost zuzia vyber) a ceny a skusit ich sem dat? To by nemal byt problem...

C

Lucifer

Příspěvekod Lucifer » 24 čer 2007 23:24

s nx9420 se do ceny jeste nejak vlezu, licenci k XP mam - Visty nechci byt je muzu taky mit legalne. Typu ktere by mi vyhoveli jsem par nasel - ale jak pisu, nevim co si myslet o necem na cem je napsano MSI, FS a pod. :oops:

Co me zaujalo - Sony Vaio FZ11M - chlup pres rozpocet, ale dokupy bych to dal. Neprekousl bych ale ty Visty, a SONY ma support krute "vista only" :roll:

Gulii
píše často

Příspěvekod Gulii » 24 čer 2007 23:30

u toho Sony Tě asi zklamu v několika aspektech... (co nechceš)

* je lesklý
* servis (subjektivní záležitost) ale s firmou Getronics nemám dobré zkušenosti :roll:

sakryš myslel jsem, že budu mít více námitek :lol:
Dell Latitude XT

Lucifer

Příspěvekod Lucifer » 25 čer 2007 08:07

Leskly - to vim, jak uz pisu s tim jsem se uz tak nejak skoro smiril - nic nenadelam, takova je doba a moda. Co bych ale fakt nemohl tak ty jehoVisty, to je čiré zlo :evil:

Zaujal jeste tenhle HP : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40125 nc8430, ten ma dokoce mozna i matny display - jen dumam jestli na doma 15" nebo radej nx9420 s 17" a plnohodnotnou klabosnici - ta me docela laka.

Jinak i pres extremne spatnou zkusenost se servisem Asus bych principialne ani tuhle znacku zas nezavrhoval ( myslim ze me jmeno si tam budou sakra dobre pamatovat a takovy pruser jaky zpachali si jiz nedovoli ) - ALE moje zkusenost s Asus notebooky = spatne resene chlazeni, vetsinou hlucne, dost slysitelne i pri nizke zatezi atd...

Lucifer

Příspěvekod Lucifer » 27 čer 2007 15:04

Tak to uzavru, nakonec to stejne vyhral HP Compaq nx9420. Mel jsem cukani vzit neco jineho, vybiral jsem hodne, ale nakonec se stejne vratil k tomuhle. A po prvnim osahani bych rekl ze budu spokojenej az nekam :D

Zpět na „Jaký vybrat notebook“