Ahoj.
Jsem student VS. Nemam zadnou praci na plny uvazek, obcas jsen zajdu na brigadu.
Nevite jestli mohu mit notebook na splatky, prestoze jsem student? Psal jsem do alza.cz a tam mi odpovedeli ze ne. Existuje nejaka prodejna v Praze kde by to slo? Mam zajem o notebook za 25000Kc.
Diky.
Notebook na splatky? Student VS..
-
- Moderátor
Splátkový prodej u osob bez příjmu může být ledkde svízelný, takže bych to vyřešil tak, že bych někoho vydělávajícího (rodiče, sourozenci) požádal, aby si pro mě ten notebook na splátky koupil a ty bys mu pak dával každý měsíc peníze na pravidelné splátky.
Nevím, k čemu ten notebook potřebuješ, ale pokud bych byl ve finanční nouzi (a to skoro jsem
), tak bych se snažil koupit si notebook za poloviční cenu než chceš ty, ale to je tvoje rozhodnutí.
Nevím, k čemu ten notebook potřebuješ, ale pokud bych byl ve finanční nouzi (a to skoro jsem

T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- občas něco napíše
Nejlepsi by byl nejaky ten znamy. Ono to muze byt vyhodne pro obe strany. Na terminovanem vkladu on dneska dostane maximalne asi nejakych 4-5%, ty zas budes splacet za urok cca 20% rocne. Takze kdyz se domluvite treba na 10%, tak je to vyhodne pro oba 

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“