Dobry den poradili byste mi prosim ohledne vyberu notebooku?
http://www.alza.cz/dell-inspiron-n5010- ... 197219.htm
nebo
http://www.alza.cz/dell-xps-17-stribrny-d201987.htm
Asi nejdulezitejsi je pro me vykon procesoru, potom kvalita zpracovani, grafika, technologie a vybava. O vydrz mi tolik nejde. i7 740QM je na tom podobne jako i5 560M, ovsem co se mi do budoucna bude hodit vice, ten i7 nebo ten i5? Chtel bych aby byl ten notebook vykonostne dostacujici i treba za 2,3 roky, Inspiron ma horsi grafickou kartu narozdil od XPS, bylo by fajn si obcas zahrat nove hry jako cod bo, starcraft 2, nfs atp. Nemusi to byt uplne na nejvyssi detaily, ale byl by to prijemnej bonus. Na hrach ale tolik nelpim, delam webdesign, grafiku, divam se na hd filmy, proste multimedia, ale proste jde mi o celkovou sviznost systemu, to potrebuju hodne. (Umim si udrzovat cisty system, ale ted kdyz muj desktop jede na sempronu 2600 a 1gb ram tak uz to da dost zabrat).
Inpiron ma sice lepsi procesor o kousek ale jinak XPS ve vsem ostatnim vede. Myslite tedy ze udelam dobre kdyz si ten XPS poridim?
Nebo nevite o nejake lepsi alternative do 30 000? Btw: Lenovo Ideapad Y560 moc nechci, pry je jeho dilenske zpracovani nic moc. Ale je to skoda protoze vykon by byl pro mne dostacujici. I kdyz, necham se zvyklat .)
Dell Inspiron N5010 nebo Dell XPS 17?
XPS 17 má asi najkvalitnejšie dostupné repro v notebookoch, čo je pre multimedia velké plus, ako je na tom zo zvukom Inspiron neviem.
Inak pri kúpe z USA sa dá XPS 17 nakonfigurovať a pri i7 používa ešte výkonejšou grafikou 445 namiesto 435 použitou pri dvojjadre. Mimoto ťa to výjde s dovozom cez Shipto lacnejšie.
Tu máš jedno Sony Vaio síce 15,6", ale full HD displej a Blu-ray. Na tvoje potreby by mohol stačiť aj keď na druhú stranu nemá hliníkové telo ako XPS. Jeho životnosť ale navyšuje lepšie chladenie ako v prípade XPS.
http://www.k24.cz/index.php/product/103 ... erze_.html
Inak pri kúpe z USA sa dá XPS 17 nakonfigurovať a pri i7 používa ešte výkonejšou grafikou 445 namiesto 435 použitou pri dvojjadre. Mimoto ťa to výjde s dovozom cez Shipto lacnejšie.
Tu máš jedno Sony Vaio síce 15,6", ale full HD displej a Blu-ray. Na tvoje potreby by mohol stačiť aj keď na druhú stranu nemá hliníkové telo ako XPS. Jeho životnosť ale navyšuje lepšie chladenie ako v prípade XPS.
http://www.k24.cz/index.php/product/103 ... erze_.html
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Dekuji za odpoved, cetl jsem o tom hodne a neuveritelne me stve ze to co rikate se objevuje i na dell.de, dell.fr atp.
jenze se bojim zaruky, americke klavesnice a takovychto serepeticek.
Naopak jsem nekde cetl ze se da domluvit s ceskymi zastupci della (dell.cz) na konfiguraci notebooků a cena by se mela rovnat vicemene tem ostatnim. Nevite co je na tom pravdy popripade Vase zkusenosti?
jenze se bojim zaruky, americke klavesnice a takovychto serepeticek.
Naopak jsem nekde cetl ze se da domluvit s ceskymi zastupci della (dell.cz) na konfiguraci notebooků a cena by se mela rovnat vicemene tem ostatnim. Nevite co je na tom pravdy popripade Vase zkusenosti?
Ja osobne som kupoval Dell v zahraničí, ale v tej dobe sa na XPS radu poskytovala on-site celosvetová záruka, tú dnes Dell ponúka už len u najspoľahlivejších notebookov (napr. Vostro) aj keď možno pôjde doplatit počas špeciálnych ponúk Dellu. V prípade kúpy zo zahraničia treba hradiť transport pri poruchy a dlhšie čakať, čiže čím bližšie, tým lepšie. Skúsenosti s miestnym Dellom nemám.
Čo sa týka klávesnice, tak na to sa zvykne pri častejšom písaní rychle.
Čo sa týka klávesnice, tak na to sa zvykne pri častejšom písaní rychle.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“