Prosba o navedení - NB hlavně na hry, do 30000kč, 7kandidátů
ahoj
ahoj opět, vím, že bych měl čekat do jara (jaký měsíc?) ale starý nb budu již muset fakt zaslat na servis a nechci být bez NB do té doby (již teď se dělím o nb se mnou mladá a je to naprd) - takže - skutečně se chystá něco přelomového co bych si za těch cca 30k mohl koupit nebo bych beztak koupil stávající model akorát např. o tisícovku levněji? bo kvůli tisícovce se mi čekat nevyplatí.... díky za radu
tak já asi počkám, jen doufám, že ne dlouho. bez vlastního NB je to fakt těžký. nehledě nato, že se obávám, že nový proc. a graf. bude o dost dražší, takže abych měl ok výkon tak stejně koupím něco co je na trhu i teď akorát trochu levněji (a o to mi až tak moc nejde). nevím, nesleduji to a nevyznám se v těch změnách, takže vám musím věřit )
Zdravim. Nechci zakladat nove tema protoze resim velmi podobny problem. Mam v planu si kupovat ntb predevsim na hry. Jediny rozdil oproti volodovi je, ze mam cenu do 35tis. Tak se chci zeptat jestli cekat do toho jara na sandy bridge a nove grafiky. Kdyby vysli a ceny ntb by byli 40tis. + a stavajici ntb by slevili o cca 1-2tis. tak to pro me taky nema vyznam cekat.
http://www.google.com/search?btnG=1&pws ... ndy+bridge
Ale v skratke, momentálne najlepšie sú Alienware M17x R.3, Schenker XMG P701
Ale v skratke, momentálne najlepšie sú Alienware M17x R.3, Schenker XMG P701
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)