Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Prosim Vás poraďte mi, aký NB by bol good z týchto nižšie uvedených. Chcel by som aby mi išli aj tie z novších hier. Chcel by som tiež aby sa neprehrieval, čiže asi aby tam bolo chladenie a aby tam bol aj celkom dobry zvuk . S cenou som šiel tak maximalne 530€.
Sakra. A keby som kupil nejake dobre repraky k tomu aceru gt540 a zapojil by som majk, tak zvuk by bol fest blby? bo len o to mi ide . A chcel by som aj najmä aby tam bolo to chladenie, bo som počul, že niektore nb sa dosť prehrievaju a potom že treba počkať nejaky ten čas aby som mohol zase hrať, tak neviem. A toshiba není blbá značka? bo nejak sa do teho nevyznám
já bych zase doporučil Lenovo E520
[ ODKAZ ]
je sice asi 46€ přes rozpočet, ale podle mě se jedná o celkem vyrovnaný notebook.
tu je i recenze:
[ ODKAZ ]
podle níž by měl být tichý, ale nic moc LCD a se slušnou výdrží na baterii
tak ale ja by som potreboval nb s OS, grafikou nvidia 1gb, ram 4gb, procesor intel core i3 + chaldenie ake maju viacere asusy a najviac do tych 530€ ... ten lenovo je dobry, ale premna pridrahy