Acer ...ja by so mnepovedal ze je to ok. Ale mozno sa uz zlepsili od vtedy co som mal par kuskov v ruke.
A este otazka (len taka) ....tebe nevadia smuhy od palcov na display ...ja by som to nemohol "ale hold 100 ludi 100 chuti" ale chel by som vediet aku to ma vyhodu aspon co ta k tomu tlaci aby to bol dotykac?
Ultrabook 14 - 15,6, skola +hry, max 25k (spíše k 20k)
Ohladom Aceru ked neberieme do uvahy V7 tak by som si acer stale uz nikdy nekupil. (acer uplne novy so mdrzal v rukach tak 3 roky dozadu-takze namam az take najnovsie info) - hovorim 100 ludi 100 chuti. Ale co som mal acer a aj par ludi okolo mna co malo acer nie tie najnovsie (hovorim tak 3-5 rokov dozadu) tak to bolo dost zle. Ale myslim ze tato tema tu nieje na to aby sme sa bavili ktory notas je lepsi alebo horsi Ak bude chciet Anknownlolz acer tak si ho kupi-a hotovo.
New Asus Strix Scar 17 G732LWS,Intel i7 10875H,RTX2070Super, 2x 1tb SSD disk
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
Asus G751JT,12GB Ram,250GB SSD Samsung850EVO,1TB SSH,
GTX970M OC +135 /+550
-
- občas něco napíše
Děkuju za další odpovědi. Už mám asi svojeho favorita:
DELL
Při rozhodování mi pomohla i alzácká akce. V porovnání s ostatními ntb v této cenové kategorii se mi zdá jednoznačně nejlepší. Jen se mi nelíbí klávesnice, má horší zpracování a pro mě trochu nepraktické rozložení kláves. Budu rád, když mi k ntb napíšete svoje názory.
Jinak co se dotykového displeje týče, tak je to v tomhle případě asi věc zkušenosti. Po práci s win8 s a bez dotykáče to je nesrovnatelný rozdíl (s dotykáčem jde na win8 vše výrazně rychleji a pohodlněji), a to pak člověk na šmouhy nehledí (navíc ani většinu času nejsou vidět ).
DELL
Při rozhodování mi pomohla i alzácká akce. V porovnání s ostatními ntb v této cenové kategorii se mi zdá jednoznačně nejlepší. Jen se mi nelíbí klávesnice, má horší zpracování a pro mě trochu nepraktické rozložení kláves. Budu rád, když mi k ntb napíšete svoje názory.
Jinak co se dotykového displeje týče, tak je to v tomhle případě asi věc zkušenosti. Po práci s win8 s a bez dotykáče to je nesrovnatelný rozdíl (s dotykáčem jde na win8 vše výrazně rychleji a pohodlněji), a to pak člověk na šmouhy nehledí (navíc ani většinu času nejsou vidět ).
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je docela výběhovka. Já bych za podobný hardware 20t fakt nedal. Starý procesor by ještě tolik nevadil, ale fermi grafika už je pár let mimo (výkon už jen jako lepší integrovaná) a jinak to nemá nic, co by to dělalo zajímavým. Když už evidentně nemáš žádné nároky na hardware, tak bych hledal aspoň něco s lepším displejem.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- občas něco napíše
Tak po vašich komentářích jsem si to ještě jednou prošel a podíval se na ten nový ideapad flex 2 (zrovna dneska ho na czc dali do prodeje ) a je fakt výrazně lepší a téměř za stejnou cenu.
odkaz
Takže díky moc! Snad se vám bude zdát tento už kvalitnější.
Mimochodem podle čeho usuzujete na kvalitu grafické karty? Porovnával jsem různé grafiky podle benchmarku a fpsek na náročnější hry a ta nvidia GT630 vycházela podle těchto kritérií v porovnání s jinými celkem slušně.
odkaz
Takže díky moc! Snad se vám bude zdát tento už kvalitnější.
Mimochodem podle čeho usuzujete na kvalitu grafické karty? Porovnával jsem různé grafiky podle benchmarku a fpsek na náročnější hry a ta nvidia GT630 vycházela podle těchto kritérií v porovnání s jinými celkem slušně.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“