Každá rada dobrá - herní kolem 25, limit 30
Každá rada dobrá - herní kolem 25, limit 30
Zdravím,
nejspíš budu potřebovat radu. Potřeboval bych pomoct vybrat notebook. Měl jsem nedávno GS60, té jsem se zbavil. Nehorázně mě štval touchpad a mezerník, teď hledám alternativu.
Nejraději bych řekl, že bych chtěl najít notebook, který má DISPLAY jako GS60, touchpad od APPLU a zároveň bude mít perfektní klávesnice a výpočetní výkon. Celkem se mi líbilo Acer V15 NITRO BLACK, ale ACER? Opravdu málo lidí o této značce mluvilo hezky.
- Je pro mě důležitá váhá, velikost. -
Mám doma herní konzoli PS4, takže notebook nepotřebuji primárně na hraní. Přece jen občas si chci zahrát nějakou strategii, online hru, nebo střílečku a chci vědět, že mám na čem.
Jak jsem již uváděl hezky vypadá NITRO (ACER ) , Y50-70 (kdyby neměla ten display) a Assusy, ale ty jsem neviděl s 860 kartami
nejspíš budu potřebovat radu. Potřeboval bych pomoct vybrat notebook. Měl jsem nedávno GS60, té jsem se zbavil. Nehorázně mě štval touchpad a mezerník, teď hledám alternativu.
Nejraději bych řekl, že bych chtěl najít notebook, který má DISPLAY jako GS60, touchpad od APPLU a zároveň bude mít perfektní klávesnice a výpočetní výkon. Celkem se mi líbilo Acer V15 NITRO BLACK, ale ACER? Opravdu málo lidí o této značce mluvilo hezky.
- Je pro mě důležitá váhá, velikost. -
Mám doma herní konzoli PS4, takže notebook nepotřebuji primárně na hraní. Přece jen občas si chci zahrát nějakou strategii, online hru, nebo střílečku a chci vědět, že mám na čem.
Jak jsem již uváděl hezky vypadá NITRO (ACER ) , Y50-70 (kdyby neměla ten display) a Assusy, ale ty jsem neviděl s 860 kartami
http://www.cnews.cz/testy/nekompromisni ... cast-testu
byl jsem skepticky k variante vymeny displaye u Y50, ale co jsem koukal tak to neni nejak slozite. Takze pokud to neva tak Y50 s full hd a 256GB ssd + vymena displaye neni taky vubec spatna varianta...
byl jsem skepticky k variante vymeny displaye u Y50, ale co jsem koukal tak to neni nejak slozite. Takze pokud to neva tak Y50 s full hd a 256GB ssd + vymena displaye neni taky vubec spatna varianta...
Dnes je odpad zase Lenovo.elljey píše:Měl jsem Y500 a ten touchpad byla zrůdnost, teď jsem viděl tu Y50 na to se nedá dívat (neviděl jsem 4k).
To Nitro vypadá nejlíp. Jen prostě Acer dřív považovali všichni za odpad. Dnes už je situace jinde předpokládám (podle příspěvků na fóru)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
pavlis42 píše:http://www.cnews.cz/testy/nekompromisni-hraci-15-herni-notebooky-do-30-000-kc-1-cast-testu
Myslel jsem, že všude říkali, že díky kepleru by měla mít Y50 jasně navrch?
Lenovo už znova ne Y500 jsem reklamoval snad 4. Chyba ve výrobě na krytu, špatná grafika, odešel HDD a to za 4 měsíce.
Ten acer to teď jistí nejspíš. Jen přemýšlím jestli by mi nestačil s i5 nebo i7 (dvou jádrovou). Na hry mám konzoli. na občasné stříhání filmů nebo editaci fotek by to mohlo stačit, ale tady je navíc to ssd.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“