BENQ JOYBOOK A52
BENQ JOYBOOK A52
Zdravim, nemate nekdo tnto notebook?? nevite jaka ji Benq servis??
Ach jo
chorche78 píše:tak to si stastny clovek ked ti vydrzi 1:45 hod mne co som skusal aj pri NHC a pri minimalnom vytazeni vydrzala maximalne hodinu a 10 minut
Dokonce i na webu Notebook.cz se jasně píše, že tento notebook je určen pro lidi, kteří necestují, ale notebook používají doma nebo v práci připojen na síť. Za ty peníze je jasné, že to nebude mít výdrž 3 hodiny. Někdy tomu fakt nerozumím, když chci výdrž jdu do notebooku s výdrží. Na 100% tě zlákala cena, takže si nestěžujte...
tak teraz si to asi zjavne nepochopil ja si vobec nestazujem ze tak malo vydrzi to som vedel hned ze to nebude ziadna slava, len pisem svjoe skusenosti ze je to vazne tak skor mi ide o to zohnat na to nejake riesenie aby to vydrzalo dlhsie co sa javi ako celkom problem pretoze na tento ntb nie je ina bateria ako ta co sa s nim dodava (mozno sa ineco crta.. uvidi sa) joybook bol kupovany pre studenta aby s nim robil na intraku len je teraz trochu sklamany ze mu nevydrzi ani jeden film po ceste domov tak preto zhanam nejaku inu bateriu.
ak bude pozorne citat nie som ani nahnevany ani nikoho (benq, predajcu) neobvinujem ze vydrzi tak malo to je proste fakt
ak bude pozorne citat nie som ani nahnevany ani nikoho (benq, predajcu) neobvinujem ze vydrzi tak malo to je proste fakt
Zpět na „Jaký vybrat notebook“