Hledám notebook do 15 000 Kč
Hledám notebook do 15 000 Kč
Čau all! Nemám moc zkušeností s notebookama a potřebuju notebook na nošení do školy, aby celkem dost vydržel, nemám vůbec představu, tak jestli by jste mi prosím pomohli s výběrem a něco mě tady ukázali, co by bylo nejlepší za tu cenu.....Děkuju za každou odpověď..
Uvažuju o nějakým FS, HP
Uvažuju o nějakým FS, HP
-
- Moderátor
..
v téhle ceně je tak nějakej jedno po čemšáhneš, protže jsou to v základu srovnatelné stroje co do konstrukce, pokud chceš nějakého držáka co snese každodenní nošení tak zkus nějaké IBM lenovo
ale pokud čekáš od notebooku spíš zápisník do školy atd tak tvoje nároky v téhle cenové relaci splní víceméně každý, na hry každopádně nic za tyto penízky neseženeš
ale pokud čekáš od notebooku spíš zápisník do školy atd tak tvoje nároky v téhle cenové relaci splní víceméně každý, na hry každopádně nic za tyto penízky neseženeš
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
Re: ..
neoexnet píše:v téhle ceně je tak nějakej jedno po čemšáhneš, protže jsou to v základu srovnatelné stroje co do konstrukce, pokud chceš nějakého držáka co snese každodenní nošení tak zkus nějaké IBM lenovo
A co říkáš na tenhle.??? http://www.alza.cz/notebook-fujitsu-sie ... d85543.htm
-
- Moderátor
Natom esprime sa da aj dost zahrat ale radsej dake lenovo thinkpad a to tu je uz dost krat spomenute napr. http://www.alza.cz/notebook-ibm-lenovo- ... d80003.htm
inac tu velke rozdiaeli niesu(pri inich bookoch v tejto cene,ale celkom slusne je hp compaq6720 ja som ho kupil za 13990SKK s DPH-rodine ja som ho len kupil nie pre mna)
inac tu velke rozdiaeli niesu(pri inich bookoch v tejto cene,ale celkom slusne je hp compaq6720 ja som ho kupil za 13990SKK s DPH-rodine ja som ho len kupil nie pre mna)
Re: ..
Gaper píše:neoexnet píše:v téhle ceně je tak nějakej jedno po čemšáhneš, protže jsou to v základu srovnatelné stroje co do konstrukce, pokud chceš nějakého držáka co snese každodenní nošení tak zkus nějaké IBM lenovo
A co říkáš na tenhle.??? http://www.alza.cz/notebook-fujitsu-sie ... d85543.htm
.."Univerzální profesionální notebook pro uživatele, kterým velmi záleží na poměru cena/výkon." to profesionální se mi tam líbí
né tak co do hardware tak je to za ty peníze nadprůměr C2D T5450, x3100, 1gb ram, 120gb hdd .........
pravdou je že ESPRIMO nijak "nevyniká" kvalitou saše, ale to v této ceně skoro nic ... plast, plast a zase plast ... jinak FS považuju za lepší průměr co se značek týče ... nicméně šetrné zacházení a proč né, to od toho čekáš to splní ... takže hodně štěstí s výběrem
mé měřítka hodnot co do kvality značek (u každého se mohou lišit, takhle to vidim já)
total sh!ty : umax, benq, mivvy a jiné "noname"
sh!ty: asus, acer, msi, vbi
průměr: FS, hp pavilion
good books: sony, hp compaq, toshiba
the best: IBM lenovo(thinkpad), DELL
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
..
u těch značek by dle mého byla výhrada toho ASUSu mezi "sh!ty" viď? to je fakt jen dle mého názoru, někdo má rád MSI, někdo Asus někdo doknce i ACER ... já je mám "rád" všechny, podle tohoto žebříčku
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
ten asus možná. Já na to v podstatě nemám nějak vyhraněný názor. v mém okolí je spousta běžných uživatelů notebooků, kterří používají vesměs jen office, internet, film a hudbu a notebook přenáší třeba jen jednou za týden a většinou mají značky kategorie shit až extrashit a nikdy notebook v servisu neměli. Rozdíly se podle mě začínají více projevovat až v cenách řekněme nad 25...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
..
jj to je fakt že u těch levnejch booků je to víceméně jedno po čem sáhneš, ale i tak by jsem se při výběru "levného" noťasa řídil timhle vzorcem.. protže i levnej notebook může mít solidní servis, a "prověřenou" značku ...
Toshiba R600-10W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“