Notebook do 27000Kč dph
onne píše:Nepochopil jsem proč tam jsou 3 GB.. Ty přece nepojedou v dual chanelu a i když tam jsou 3 GB tak to je pomalejší než kdyby tam byly 2x 1GB
zalezi od aplikacii. ak pouzivas take co viac ako 2GB nevyuziju tak je lepsie mat 1+1. ak pouzivas pamatovo narocne aplikacie tak je lepsie mat 2+1.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
FrantaŠ píše:no právě takže tohle ibm
IBM/LENOVO THINKPAD R61/ C2D T8100/ 15.4" WSXGA+/ 2GB/ NQ NVS 140M 128MB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ FPR/ VIS BU
je lepší jak to hp
jelikož notebook je MOBILNÍ zařízení a ne stolí pc tak je IBM ThinkPad daleko lepší. Nenabídne takový multimediální výbavu, ale zas tak strašné to nebude a hry si na něm taktéž zahraje, když je hraju i já na int. grafice. Ale tak to je na Frantovi. Jestli upředností design nebo kvalitu a servis, což by mělo být na prvním místě. Alespon pro ty co používají notebook k tomu k čemu byl určen. Já prostě kua nemůžu pochopit jak jste se mohli od ThinkPadu dostat k Pavilionu. To je jak od BMW ke KIA.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
onne píše:na tom TP by si moc nezahrál.. a pokud bude převážení jen autem za přítelkyní, tak tam bych to moc černě neviděl.. když se k němu bude hezky chovat
na to TP si zahra rovnako ako na Pavilione. quadro 140 = 8400M GS. R61 nema akurat HDMI ale ma asi o 2 triedy lepsie sasi a minimalne o triedu lepsi LCD.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Každý si může vybrat co chce, ale já bych si vzal to HP... Vím že je TP kvalitnější, ale jelikož ho bude jen převážet autem a pak ho položí na stůl není zase tak strašné a surové zacházení, jako nějaký 16-to letý puberťák s Acerem, který nosí v batohu a mrskne s ním kamkoliv o zem atd...
ThinkPad T420
onne píše: tak strašné a surové zacházení, jako nějaký 16-to letý puberťák s Acerem, který nosí v batohu a mrskne s ním kamkoliv o zem atd...
tak tohle mě položilo..:D..kolik že ti je??:D
Naposledy upravil(a) mobilcarl dne 22 bře 2008 22:32, celkem upraveno 1 x.
ex: HP Compaq 6715s
Zpět na „Jaký vybrat notebook“