Ja taky videl stoletou pani... proste zazraky se deji, ale rozumny clovek na ne nespoleha...
Jinak 2GB jsou pro Vistu dostatecne a ja s nimi spokojene funguji. Ten popis podle me nebude spatny - jeden ma C2D T5800 a ten je drazsi. Ale nejaky vykonostni rozdil bych necekal. Ono ten levnejsi T3400 muze byt v mnoha aplikacich i vykonnejsi...
Jakej dobrej výkonej noťas do 17k?
takže člověk,co si koupí acera nemá rozum? nemyslím si,že to jsi chtěl říct,ale tvoje poznámky k těmto úvahám přímo vybízejí...
Jinak si představ ,že 10 lidí si koupí 10 Dellů ...z toho jeden 1 Dell se bude neskutečně kazit
100 lidí si koupí 100 acerů,příčemž se 10 aceru bude kazit
reálně to tak může klidně vypadat,acer má v noutech největší prodeje ...a lidi,co budou mít poruchu přijdou sem a těch lidí bude víc,než u dellařů,protože acer prodal více strojů a hned to vypadá,že acer jsou shity apod.
Jinak si představ ,že 10 lidí si koupí 10 Dellů ...z toho jeden 1 Dell se bude neskutečně kazit
100 lidí si koupí 100 acerů,příčemž se 10 aceru bude kazit
reálně to tak může klidně vypadat,acer má v noutech největší prodeje ...a lidi,co budou mít poruchu přijdou sem a těch lidí bude víc,než u dellařů,protože acer prodal více strojů a hned to vypadá,že acer jsou shity apod.
ACER Aspire 6920G-582G32MN
To si rekl sam.. Ja jen rikam, ze ten kdo chce, aby mu notas vydrzel 3-4 roky, si prece nekoupi nejlevnejsi radu Aspire
Proc furt nekdo prekrucuje moje slova. Kdyby napsal, ze chce vsemozne hrat a nehleda stroj na 3-4 roky, tak tvuj prispevek nebyl mimo misu. Ale pokud jsi alespon trosku rozumny, tak mu nemuzes doporucit nejlevnejsi plastaky od Aceru... Kdyz uz tak Travelmate, ktery sam take klidne doporucim.. Takze si kecicky ohledne Aceru strc za kloubouk. Uz mi docela vadi tyhle prispevky lidi, kteri se nezamysli nad tim ,co pisi. Na 3-4roky Aspire proste ne, Travelmate ano...Staci? Nebo chces jeste nejake dalsi vysvetleni???
Proc furt nekdo prekrucuje moje slova. Kdyby napsal, ze chce vsemozne hrat a nehleda stroj na 3-4 roky, tak tvuj prispevek nebyl mimo misu. Ale pokud jsi alespon trosku rozumny, tak mu nemuzes doporucit nejlevnejsi plastaky od Aceru... Kdyz uz tak Travelmate, ktery sam take klidne doporucim.. Takze si kecicky ohledne Aceru strc za kloubouk. Uz mi docela vadi tyhle prispevky lidi, kteri se nezamysli nad tim ,co pisi. Na 3-4roky Aspire proste ne, Travelmate ano...Staci? Nebo chces jeste nejake dalsi vysvetleni???
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
já mu nic nedoporučil to zaprvé ...za druhé aspiry nejsou nejlevnější řadou aceru...a z řady aspire 6920 není nejlevnější za druhé ...co se týče těch "kecičků" o aceru,je to pravda a to samé platí i pro Asus ... za třetí přestaň tady šířit svoje paranoie
Jinak psal,že ho nebude extra přenášet,čili rozdíl mezi travel matem a aspirem v konstrukci mu bude k ničemu,nebo snad na stole potřebuješ hořčíkové výztuhy? můj nout také většinou leží jenom na stole,takže přece nebudu investovat do hořčíkových šasi ...při tomto stylu používání ti ty výztuhy životnost neprodlouží,tak kdo tady kecá ? nech toho .
Jinak psal,že ho nebude extra přenášet,čili rozdíl mezi travel matem a aspirem v konstrukci mu bude k ničemu,nebo snad na stole potřebuješ hořčíkové výztuhy? můj nout také většinou leží jenom na stole,takže přece nebudu investovat do hořčíkových šasi ...při tomto stylu používání ti ty výztuhy životnost neprodlouží,tak kdo tady kecá ? nech toho .
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Míšo znám spoustu lidí kteří mají doma Aspiry hezkých pár let.A od té doby se Acer ještě zlepšil v kvalitě výroby,ne? Takže 3-4 roky by snad měl vydržet.Michal27 píše:Hosi, napsal, ze chce aby mu vydrzel 3-4 roky, tak proc tu spamovat odkazy s temito Acery rady Aspire... To chce alespon trosku kvalitu, ne....
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Acer má tyto výrobní řady(od nejlevnější):Extensa,Aspire,Travelmate a Ferrari.A navíc teď rozjel i značku e-machines.Michal27 píše:To si rekl sam.. Ja jen rikam, ze ten kdo chce, aby mu notas vydrzel 3-4 roky, si prece nekoupi nejlevnejsi radu Aspire
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“