tak jsem o tom celý den v práci přemýšlel a je rozhodnuto...
vyhrál HP ProBook 6540b (verze 1600x900, 4GB ram) + dock + 2x LCD a je hotovo!
Mohli by jste mi prosím doporučit nějaký e-shop, případně kamenný obchod v Praze, kde by měli tento notebook skladem?! Ať hledám kde hledám tak nikde nejsou dostupné.. jo našel jsem, ale v obchodech které neznám, resp. nejsou reference, takže pokud by byly nějaké tipy tak velice děkuji za pomoc!
Notebook - cena max. 30 000,-
René:
Alza.cz - typ s rozlišením 1600x900 a 4GB ram (WD691EA) - "Produkt je dočasně nedostupný"
Alza a CZC jsou moje dva krámy kde nakupuji neustále a tak to mám zdokumentované až dost, bohužel ani v jednom nedostupný, proto se ptám na alternativy
a což o to, koupil bych ho přes HPmarket ale je tam zbytečně drahý!
Alza.cz - typ s rozlišením 1600x900 a 4GB ram (WD691EA) - "Produkt je dočasně nedostupný"
Alza a CZC jsou moje dva krámy kde nakupuji neustále a tak to mám zdokumentované až dost, bohužel ani v jednom nedostupný, proto se ptám na alternativy

a což o to, koupil bych ho přes HPmarket ale je tam zbytečně drahý!
HP 6540b, repro: Logitech Z-5500 (505W)
myslíte, že by jste mi někdo dokázal vysvětlit takový neuvěřitelný nedostatek notebooků HP ProBook 6540b (ani 6440b)??? Když člověk nemá peníze tak jsou (nemluvím přímo o tomto typu, ale všeobecně), ale když peníze jsou tak skladem nikdy nic co člověk chce....
Notebook potřebuji celkem rychle, hledám i přes Heureku, prošel jsem asi 20 obchodů a nikde nejsou skladem, jak je toto možné?!
Už nemám moc času vymýšlet nějaké nové řešení s podporou dokování! :-/
Notebook potřebuji celkem rychle, hledám i přes Heureku, prošel jsem asi 20 obchodů a nikde nejsou skladem, jak je toto možné?!
Už nemám moc času vymýšlet nějaké nové řešení s podporou dokování! :-/
HP 6540b, repro: Logitech Z-5500 (505W)
A co nějaký ten thinkpad R,T + dock?
osobně bych se nebál ani core2duo, ten rozdíl ve výkonu podle mě nebude až tak velký, že by to znamenalo, že na C2D se nebude dát pracovat a na core i by to šlo.
osobně bych se nebál ani core2duo, ten rozdíl ve výkonu podle mě nebude až tak velký, že by to znamenalo, že na C2D se nebude dát pracovat a na core i by to šlo.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
O kterých HP mluvíš?
multimediální HP mají jiný servis, než business, resp. paviliony se posílají do polska a trvá to dlouho, business notebooky se opravují klasicky v servisních střediskách.
Co se týče HP (nejen) a NBD, prý se občas stane, že ten další den nedodrží a někdy jsou z toho 2-3 dny. nemám podloženo, pouze vyčteno z netu.
multimediální HP mají jiný servis, než business, resp. paviliony se posílají do polska a trvá to dlouho, business notebooky se opravují klasicky v servisních střediskách.
Co se týče HP (nejen) a NBD, prý se občas stane, že ten další den nedodrží a někdy jsou z toho 2-3 dny. nemám podloženo, pouze vyčteno z netu.
kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“