5820TG vs 5810TG (výdrž s WI-FI, hry)?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ololo
občas něco napíše

Příspěvekod ololo » 23 lis 2010 15:08

aha, takže za tu dobu si stihl navíc ještě dva filmy a ještě mi řekni, že to bylo s jasem na 100% - no, buď si tam měl upal, nebo tohle nemyslíš vážně, že;)..na tohle nemusím mít s noťasem žádnou zkušenost, abych věděl, že si děláš akurát pr***..ze všech na které jsem narazil, se shodli maximálně jen na polovině z toho, co ty a z mých zkušeností jsem se už na podobných případech spálil, takže můj pohled buď akceptuj, nebo si pomuckej čokodírku sám..až někdy zjistím, že si měl pravdu, tak se ti klidně i omluvím, ale do té doby nevěřím

kdyby si četl pozorně, tak test už jsem tu dával: http://www.notebookcheck.com/Test-Acer- ... 773.0.html

každopádně díky aspoň za reakci

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 23 lis 2010 15:37

Kdyby jsi cetl, tak jsem psal s jasem na 50%.
Jestli neveris, tak at je Ti zeme lehka. Nemam duvod si vymyslet. Mel jsem prvni verzi tohoto povedeneho notebooku, ktery jsem kupoval kvuli dovolene a pak sel do sveta jinak bych si ho nechal, kdybych nepotreboval herni vykon.

Doporucuji, at si notebook nejdrive poridis a pak pises nejake prihlouple komenty ;)
Asus ROG Strix G18

Zpět na „Jaký vybrat notebook“