Notebooky s podsvicenou klavesnici
jedna věc je, že že XP jsou (v rámci možností) vyladěný a fungujou a druhá věc je, že je to deset let starej systém. na nové PC bych už je ale nedal pokud to nebude nezbytně nutné. W7 mě velice příjemně překvapily co do stability - neměl jsem problém je provozovat asi dva týdny jen s uspáváním a probouzením.
XP at chces nebo ne jsou starej system bez ohledu na jejich odladenost a podpora ovladacu nebude ani zdaleka takova jako pro W7. A ja zadne bludy nesirim proste to je blbost. Kdyz to je tak dobrej system proc vyvijeji dalsi? Proc se na drtivou vetsinu notebooku davaji W7? Krom marketingu
jinak Jirrick ja tak funguju furt restartuju jen pri aktualizacich

jinak Jirrick ja tak funguju furt restartuju jen pri aktualizacich
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
ProBook 4520s
Moje zkusenost byla ze u HP Probooku 4520s (ovladace samozrejme existuji na 7 i na XP), jsem mel puvodne W7, po te co jsem tam dal XP se zrychlyl start i uspavani (pouzivam hibernaci), rovnez notebook mene topil, disk mene srotoval pokud byl notebook v idle atd. Hry valily stejne tam jsem zadny rozdil ve vykonu nepozoroval. Kazdopadne vydrz baterie se u XP prodlouzila a cetnost a hlasitost chlazeni byla v XP mensi. Tod moje zkusenost a proto uvazuji o prechodu Della taky na XP.
Naposledy upravil(a) tofi dne 20 dub 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
Dell Vostro 3500 (matny display a podsvicena klavesnice), W7HP 

Python.P píše:@tofi: já mám přesně opačné zkušenostia to na 5 strojích
na kolika ty?
ja jen na 4

Kazdopadne tohle vlakno jsem zalozil abysme sem psali o notesech co maji podsviceni, o W7&XP je jinde a je to kazdeho vec co pouziva.
Dell Vostro 3500 (matny display a podsvicena klavesnice), W7HP 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“