Notebook - práce (foto, video) - do 15tis.

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 13 bře 2012 20:49

Vzhledem k tvému stavu a k tomu že až bude prcek budeš si chtít asi trošku odpočinout, například u počítače. Vzhledem k tomu že tvoje záda asi dostanou pořádně na "pr***" nošením prcka. Další krčení ( zátěž na záda) u notebooku bych proto nedoporučoval. Navíc jestli máš malý notebook tak proč nejít do stolního PC ?

Více ergonomie ( mnohonásobně), více výkonu méně peněz.

Prostě víc a lepší muzika za málo peněz ;)
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Káťa

Příspěvekod Káťa » 13 bře 2012 20:50

Mám dva externí disky na 1TB/500GB.

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 13 bře 2012 20:52

tam bude brzda nejspíš pomalé rozhraní USB 2.0, nebo máš tam eSata, FireWire, USB 3.0
X301 - "WKS"

T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)

past: X220,T420,T400,X60,X31....

Káťa

Příspěvekod Káťa » 13 bře 2012 20:59

USB 2.0

Káťa

Příspěvekod Káťa » 13 bře 2012 21:03

Chápu výhody PC oproti NB, ale jsem rozhodnutá pro notebook.

Káťa

Příspěvekod Káťa » 14 bře 2012 08:11

.. ste mě tak rozhodili, že jsem se vůbec nevyspala..., celou noc mi promítali PCXNB thriller ;-)
Stále mi ale pro mé potřeby lépe vychází pořízení notebooku, nechtěla jsem zde vypisovat všechny své aktivity, ale musím alespoň zmínit, že ho budu potřebovat nosit sebou na různé akce, na přednášky (propojení s dataprojektorem..) a to se se stolním PC dělá dost blbě :-(. Stále ale podotýkám, že se jedná o amatérské aktivity a nenáročného uživatele. Doteď jsem si "vystačila" s 8 let starým dědečkem HP Compaq nx9010, už několik let čekám kdy klekne a on stále nic..., takže chápejte, že i střední kategorie pro mě bude nevídaný luxus :-).

Uvítala bych, kdyby mi někdo doporučil ještě jiný typ než výše zmiňovaný ASUS N53Sv.., přeci jen radši vybírám ze dvou, než z jedné možnosti ;-).

Pokud žádná odpověď nepřijde, moc všem poděkuji za rozšíření obzorů a poprosím o uzavření diskuse.

Káťa

Příspěvekod Káťa » 14 bře 2012 12:44

Tak po poradě s kamarádem fotografem padlo definitivní rozhodnutí - výše doporučený ASUS N53SV a za rady všem moc děkuji.
Můžete téma uzavřít.
Ahoj!

Zpět na „Jaký vybrat notebook“