Alienware area-51 m15x
opravdu by jsem doporučil třeba toshibu x200-23g má to srovnatelný výkon, lepší servis, prověřená značka .... dle mého kvalitnější saši a celkově to nevypadá jak přenosnej panel ze startracku
a nebo si počkej na DELL xps1730, taky sem snad dorazí v blízké době (cca 2-3měsíce) co jsem tak slyšel .... na alienware jsem na jiných forech nečetl nic moc hezkého , ale pokud se ti líbí tak jak myslíš
a nebo si počkej na DELL xps1730, taky sem snad dorazí v blízké době (cca 2-3měsíce) co jsem tak slyšel .... na alienware jsem na jiných forech nečetl nic moc hezkého , ale pokud se ti líbí tak jak myslíš
Toshiba R600-10W
Nebylo by jednodussi si koupit sestavu na hry tak za 25k, ktera porad vykonove i kvalitativne natrhne ten herni notes, a notes si koupit nejakej rozumnej, s dobrou mobilitou, treba taky za tech 25k(to se da sehnat treba Thinkpad R61)? Pocitas doufam s tim, ze takovyhle "herni" zrudy budou mit malou vydrz na baterie a vaha nic moc... protoze pak
je trosku diskutabilni, protoze vyhody notebooku u takovych stroju jsou uz jen okrajove. Musis totiz pocitat s tim, ze tomu notebooku brzo dojde vykonove dech, a komponenty jako grafika, nejde uprgradovat jako u desktopu, takze pokud nemas pak v umyslu po dvou letech kupovat znovu novy notebook s nejvykonnejsimi komponenty na trhu, tak je to situace/koupe nad kterou je dobre se nejdriv zamyslet.skratka potrebujem notebook
no pokud si koukal solitary tak prodal celkem hoodně výkonnou PC sestavu kvůli tomu aby si koupil "herní" book, takže ho asi na R61 neukecáme a prodat herní desktop, aby jsem si koupil herní desktop a k tomu normál notes .. no nevim, asi to není to pravé ořechové pro tohoto uživatele
Toshiba R600-10W
No, ja jak koukal na ten desktop... tak to byla jen predimenzovana bublina s drahyma komponentama, na hry by stacilo neco levnejsiho, a bylo by to i vykonejsi... a kdyz ho prodal, tak ho asi az tak na hry uz nepotreboval, presto si kupuje notes na hry... takze o hry ma stale zajem, a jeste napsal o hry na nejvyssi detaily, coz mu urcite ten notebook dopreje (krome Crysis) ale az zacnou vychazet nove hry, narocne... za rok, za dva... tak se muze rozloucit s nejvyssima detailama. Kdezto u takoveho normalniho desktopu si muze dokoupit grafiku, a ma ten vykon zase aktualizovany, na hry je predevsim grafika... a nepochybuju o tom, ze nejaky C2D jen nataktovane stale utahne i ty nove budouci grafiky za 2roky. Kdyz dnes stale Athlon X2 na 2,5Ghz dokaze nasytit 8800GTX v pohode.
Naposledy upravil(a) Solitary dne 20 úno 2008 21:44, celkem upraveno 1 x.
..
skratka potrebujem notebook...lebo prerabame byt a nemam si kde dat desktop...ten moj pocitacovy kutzik zaberal strasne vela...
co si cital o tych alienoch zle?..
ja som zatial precital dobre ohlasi v US...
tak skus neaku podobnu zostavu poradit do 70tis sk...s dobrou grafikou a s T9300 okrem toshiby
co si cital o tych alienoch zle?..
ja som zatial precital dobre ohlasi v US...
tak skus neaku podobnu zostavu poradit do 70tis sk...s dobrou grafikou a s T9300 okrem toshiby
toshibu nechceš tak to bude těžký, protože jsem řešil skoro stejný problém jako ty a zjistil jsem, že takhle "výkonný" notes na českém trhu můžu mít buď toshibu nebo UMAX tak nevim no UMAX nebrat
>> vyžadovat penryn T9300 nevím no, myslím, že není zas o tolik výkonnjší jak T7700 a to že míň hřeje a žere je taky putna, notebook budeš muset podpořit buď chladící deskou, nebo bude kvalitně konstruovanej a uchladí se sám a to že méně žere je nepodstatné protože ti v tom notese bude ta grafika žrát tolik, že stejně vydrží bez zásuvky max hodinu ...
>> nevim být tebou počkám na dell xps1730 a nebo si kup toho alien
>> vyžadovat penryn T9300 nevím no, myslím, že není zas o tolik výkonnjší jak T7700 a to že míň hřeje a žere je taky putna, notebook budeš muset podpořit buď chladící deskou, nebo bude kvalitně konstruovanej a uchladí se sám a to že méně žere je nepodstatné protože ti v tom notese bude ta grafika žrát tolik, že stejně vydrží bez zásuvky max hodinu ...
>> nevim být tebou počkám na dell xps1730 a nebo si kup toho alien
Toshiba R600-10W
Radovan: Jj, s tim Penrynem ma neoexnet recht... nejaky podstatny vykon navic nema, spotreba ti v tehle monstrech muze byt ukradena a i T7x00 dokaze nasytit grafiku, takze ve hrach se neni o co bat.
Edit: jestli se nepletu, tak Alienware spada ted pod Dell, ne?
Edit: jestli se nepletu, tak Alienware spada ted pod Dell, ne?
Naposledy upravil(a) Solitary dne 20 úno 2008 21:56, celkem upraveno 2 x.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“