IBM Lenovo ThinkPad R61e (7650A9G)
Tak potom je to super a som presvedceny ze prave tento model je pre mna idealny ! (hlavne cenovo a vydrzou baterie/ kvalitou samotneho ntb)
Dakujem naozaj za rady , vysvetlenia a za pomoc!!! Vazim si to.
Ale predsa by ma este nieco zaujimalo, ak mozem:
Cital som niekde ze kvoli zvyseniu vydrze baterie je dobre nastavit system tak aby data ukladal a cital primarne z RAM namiesto na energiu narocneho disku.
Dakujem naozaj za rady , vysvetlenia a za pomoc!!! Vazim si to.
Ale predsa by ma este nieco zaujimalo, ak mozem:
Cital som niekde ze kvoli zvyseniu vydrze baterie je dobre nastavit system tak aby data ukladal a cital primarne z RAM namiesto na energiu narocneho disku.
Mno ja ho budem pouzivat iba na cestach a na prednaskach v skole
takze ja sa z toho nezblaznim urcite
(nebyvam na internate , ale doma, kde mam vykonny desktop s poriadnou obrazovkou takze notebook budem vyuzivat len ak ho nebudem mat k dispozicii
)

(nebyvam na internate , ale doma, kde mam vykonny desktop s poriadnou obrazovkou takze notebook budem vyuzivat len ak ho nebudem mat k dispozicii

Naposledy upravil(a) th dne 22 bře 2008 01:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
přesně tak, v tom případě když máš doma výkonný desktop a chceš jen něco na přednášky, tak bych spíš volil něco menšího, s integrovanou grafikou a hlavně s vysokou výdrží ať můžeš nechat doma ležet zdroj 

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
No ale za tu cenu nic menšího právě asi nedostaneš. (Opravte mě...) ALE ještě bys mohl zvážit Asus EEE, ten by měl bejt na tyhle účely jako dělanej, jen asi nevydrží moc dlouho na baterku, nevím.
Ad displej - potom, co jsem si (okamžitě) zvykl na displej svýho R61, menší rozlišení už nechci. Přijel jsem po čase domů do Prahy, koukám na LCD na stole a nevěřím vlastním očím
a zrovna pro ten Word se mi vysoký rozlišení dost hodí, protože se mi na displej vejdou dvě stránky vedle sebe. Ale je fakt, že tobě to asi ani nepřijde, protože WXGA je standartem naprostý většiny modelů ntb.
Ad displej - potom, co jsem si (okamžitě) zvykl na displej svýho R61, menší rozlišení už nechci. Přijel jsem po čase domů do Prahy, koukám na LCD na stole a nevěřím vlastním očím

-
- Moderátor
díky tomu, že je WXGA ve většině ntb, tak většinu lidí ani nenapadne, že by jim to mohlo vadit. Dnes jsem si po měsíci sedl k obyčejnému LCD doma, a taky to vnímám jako obrovský nezvyk, ale jak říkám, kdo s WXGa dělá celý život tak většinou nemá větší problém...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
přesně tak, v tom případě když máš doma výkonný desktop a chceš jen něco na přednášky, tak bych spíš volil něco menšího, s integrovanou grafikou a hlavně s vysokou výdrží ať můžeš nechat doma ležet zdroj
Mnoo a myslim ze tento model ma dost vysoku vydrz baterie

No ale za tu cenu nic menšího právě asi nedostaneš. (Opravte mě...) ALE ještě bys mohl zvážit Asus EEE, ten by měl bejt na tyhle účely jako dělanej, jen asi nevydrží moc dlouho na baterku, nevím.
Ja som od zaciatku nechcel ASUS, nemal by som z neho dobry pocit. A baterka hra uplne najpodstatnejsiu rolu cize ASUS EEE -ee

a kdo okusí WSXGA+ tak už nechce nic jiného...
Mno predpokladam ze je to pravda podla ceny a parametrov displayov. No tak to sa radsej nanho ani nepozriem aby som nemusel nebol prinuteny ho kupit

Zpět na „Jaký vybrat notebook“