Prosim o radu zkusenych na notas kolem 60-70 tisic - díky
co by jste vytkli volbě Dell XPS M1710 v konfiguraci:
Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7200 (2,0 GHz, 4 MB L2-Cache, 667 MHz FSB
2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)
100 GB SATA-Festplatte (7.200 U/Min.
512 MB DDR3 nVidia® GeForce™ Go 7950 GTX-Grafikkarte
17-Zoll-UltraSharp™-Breitbild-TFT-Display mit WUXGA (1.920x1.200)
Original Windows Vista™ Home Premium
to za cenu 2033 eur..
co si o tom myslite?
Bude procesor stacit? atd...
diky moc M.
Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7200 (2,0 GHz, 4 MB L2-Cache, 667 MHz FSB
2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)
100 GB SATA-Festplatte (7.200 U/Min.
512 MB DDR3 nVidia® GeForce™ Go 7950 GTX-Grafikkarte
17-Zoll-UltraSharp™-Breitbild-TFT-Display mit WUXGA (1.920x1.200)
Original Windows Vista™ Home Premium
to za cenu 2033 eur..
co si o tom myslite?
Bude procesor stacit? atd...
diky moc M.
to je joke?? je to pravda s tou 8800 pro ntb?
tak jsem si to už našel
http://www.nvidia.com/object/geforce_m_series.html - doufám, že to nebude jen u těch UFO ntb...
tak jsem si to už našel
Dell Latitude XT
-
CeCo
Gulii:
Coming soon – The GeForce 8M Series for enthusiast will be released in the summer of 2007!
A obavam sa, ze v CR/SR bude 8800M velmi tazko zohnatelna - je tu prilis maly trh na ne. Mozno nejake Fujitsu-Siemens, pripadne Acer. Delly a HPcka vsak len z dovozu (tie u nas nebyvali a asi ani len tak skoro nebudu). Alebo potom tie americke znacky.
C
Coming soon – The GeForce 8M Series for enthusiast will be released in the summer of 2007!
A obavam sa, ze v CR/SR bude 8800M velmi tazko zohnatelna - je tu prilis maly trh na ne. Mozno nejake Fujitsu-Siemens, pripadne Acer. Delly a HPcka vsak len z dovozu (tie u nas nebyvali a asi ani len tak skoro nebudu). Alebo potom tie americke znacky.
C
2_ceco: jj, ta situacia bude u nas (cz/sk) rovnaka ako je teraz s 7900kou. zo zaciatku bude k dispozicii len v dell xps, alienware, voodoo pc a pod. neskor u nas mozno toshiba, umax a podobne kde su dnes dostupne 7900ky. ale v britanii alebo nemecku kde je silny trh uz by mohli byt dostupne koncom leta v delloch xps.
Takze abych tak nejak ukoncil tohle tema.
MONENTALNE SE ASI OPLATI !!! POCKAT SI CO SE VYKLUBE V LETE ZA GRAFIKY (Dx10) - COZ JE VZACNOST CEKAT CO SE TYKA POCITACU.
Vzhledem k tomu, ze jsem v Anglii tak mam i vetsi sanci sehnat tohle zbozi drive nez u nas v CR nebo taky u nas vubec ne.
MNooooo. Dekuju Vám vsem, co jste mi poradili. Fakt si toho cenim a doufam, ze se nakonec do tech 1500-1800 liber (60 000-70 000 korun) vejdu.
MONENTALNE SE ASI OPLATI !!! POCKAT SI CO SE VYKLUBE V LETE ZA GRAFIKY (Dx10) - COZ JE VZACNOST CEKAT CO SE TYKA POCITACU.
Vzhledem k tomu, ze jsem v Anglii tak mam i vetsi sanci sehnat tohle zbozi drive nez u nas v CR nebo taky u nas vubec ne.
MNooooo. Dekuju Vám vsem, co jste mi poradili. Fakt si toho cenim a doufam, ze se nakonec do tech 1500-1800 liber (60 000-70 000 korun) vejdu.
-
soulbringer
Zatim co sem tak viděl a čet tak podle mě nemá cenu čekat..kromě tý Direct x10 v tom nevidim nic zázračnýho. Co sem viděl testy, výkon nic extra skok, pořád se nemůžou měřit s 7950GTX toho Umaxu pač 8800 jen tak na notesy nevyjde..vidim v tom plus "jen" ty podpory nových technologií..
Ale třeba ty Atiny budou stát za to..kdo ví. Jestli nepotřebuješ počkej, ale takhle bys moh čekat pořád..vždycky bude něco novýho na co čekat, na lepší, an to až zlevní..
Ale třeba ty Atiny budou stát za to..kdo ví. Jestli nepotřebuješ počkej, ale takhle bys moh čekat pořád..vždycky bude něco novýho na co čekat, na lepší, an to až zlevní..
Zpět na „Jaký vybrat notebook“