Vykonný herni notebook do 50K

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 05 bře 2009 23:23

Bangla: Mohl bych s tebou souhlasit, bránit se, nebo se přít. Jenže v jiných diskuzích už ses projevoval tak nevyzrále a kokotsky (i vůči jiným vyznavačům herních notebooků), že by to z mé strany nemělo žádný smysl. On tě život časem naučí, až začneš nějak normálně pracovat, a pak se o tom můžeme pobavit znovu. Do té doby si můžeš své mentorování strčit ty víš kam.... :idea:

Važ si mojí upřímnosti. Mimochodem při čtení některých tvých agresivních výpadů docházím k tomu, že by sis možná měl zkusit omývat přirození vlažnou vodou. Někdo mi tenkrát tvrdil, že to přesně na takové případy funguje.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

Bangla
= K O M E R C E =
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 05 bře 2009 23:57

Takove kommenty si nech pro svoje zname. Tohle je offtopic a pokud chces psat neco na moji osobnost nepis to na foru kde spamujes(jako moderator si hned smaz offtopic) a pisni mi SZ, jinak reaguj k tematu a jdi ostatnim prikladem.

K tomu ze je to samy lenovar a misto hernich notebooku tady pisou o desktopech, a ze notebooky nejsou na hrani si nic nerekl. Taky musis asi nic nez souhlasit, jelikoz nejsem zdaleka sam co so stezuje na to same tema. Jsou tu 2 tabory a ty jako nestranny(moderator) bys to mel uznat. Pokud toto forum ma za neco stat, tak by se zadne tabory nemeli plest dosebe. Ja do threadu typu Pracovni notebook na internet nebo levny notebook za 20K ani nelezu. Tady nemam co nabidnout a nemam jak moc poradit. Vyznam se v hernich noteboocich a vykonnem highendu. Proto nechodim do lenov threadu a nezkousim poradit nebo se prit ktery notebook je prave pro toho ktereho uzivatele lepsi.

Tak to bude vzdy, jedni pujdou po magnesiu a po 5hodinach surfovani, druzi po moznosti hrat hru kdekoli si umanou , a mit pouze treba 2hodky na baterku...

Warhawk
guru

Příspěvekod Warhawk » 06 bře 2009 00:37

bangla : Sakra, měl jsem asus, mám ne nejlevnější lenovo, nejsem a nebyl jsem spokojený ani s jedním a pojem "herní notebook" ve mě vzbuzuje podobné pocity jako když vidím hypercool laděný výfuk na škodě 120GLS...
Do kterého tábora patřím já ? :-)

A swarma se musím zastat, občas mě sice pěkně sejří, ale má to v hlavě v pořádku. Pokud někomu radí, tak mám ten pocit, že je to z jeho dobroty odradit potenciálního zákazníka od zklamání, namísto toho aby se vytahoval svým superlenovem (které má do super daleko (obecně)).
Tož asi tak :D

Coram.Judice
píše často

Příspěvekod Coram.Judice » 06 bře 2009 01:13

Tak jsem po dlouhe dobe vlezl na forum, rozkliknu prvni post a ejhle-kopec srandy. Ja to proste nechapu. Jeden vykrikuje ze lenova a delly jsou mobilni kalkulacky (popravde co jineho by asi mely byt) a dalsi ze herni notebooky, co se konstrukce tyce nic nevydrzi (s timhle se ztotoznuju, obzvlast kvuli tomu ze se pouziva OEM sasi a kvuli vychvalovani vyrobce na jeho webu-soudny clovek si z toho da dohromady, ze dobra polovina jsou kecy). Jeste ad lenovo/dell/hp, tak korporati davaji prednost vydrzi a kvalite konstrukce-stejne vic nez excel, word a powerpoint nepouzivaji. Grafici co znam maji apply a studenti misto,aby vymysleli na jakem notebooku si nejlip zahraji nejnovejsi hry maji chodit s lidma z kruhu do hospody a normalne se socializovat (sam studuju a vim ze bez kruhu a hospody to snad nejde).

To Warhawk-to s tim "herni notebooky" trefa do cerneho :D
Naposledy upravil(a) Coram.Judice dne 06 bře 2009 09:02, celkem upraveno 1 x.
DELL Latitude C400

Tziky
guru

Příspěvekod Tziky » 06 bře 2009 08:28

Zvláštní, já raději než do hospody si zahraju nějakou gamesu, nebo přečtu knížku, ale radit lidem (mnoho z nich není ani plnoletých) chodit do hospody a řešit nesmysly nad sklenicí piva (tzv socializace), klobouk dolů :lol: :lol: to by mě ve snu nenapadlo :lol:
MSI GT735

Coram.Judice
píše často

Příspěvekod Coram.Judice » 06 bře 2009 09:01

no reknu ti to takhle-o pivu tam neni zminka.muze si dat kofolu. A za druhe neni to zadne navadeni a i kdyby,tak mluvim o STUDENTECH a lidech z KRUHU, mas snad pocit ze nejaci nezletilci studuji vysoke skoly?
DELL Latitude C400

Tziky
guru

Příspěvekod Tziky » 06 bře 2009 09:10

Ne ale spoustě neznalých toto nedojde, protože existují i slova jako "O"KRUH známých apd.BTW slovo student nutně neznamená jen student VŠ.....a už vidím jak se nalejváte kofolou :lol: :lol: :lol:

EDIT: takže žák gymnázia je ????? ... to jsou věci....
MSI GT735

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 06 bře 2009 09:13

Banglo,říkáš "dva tábory",ty to ale komplikuješ tím,že ty dva tábory dělíš ještě do dalších podskupin - studentík kterému rodiče zaplatili studium v USA a myslí si že snědl všechnu moudrost světa , pak dělník,podle tebe nadávající špína,a pak ti ostatní...to taky ukazuje něco o tvém charakteru a vůbec nezáleží na tom že máš v něčem pravdu...
zastáváš se majitelů herních notebooků,ale těch "čistokrevných" je tady snad promile,ostatní musí na notesech kromě hraní i pracovat,dělat úkoly,nebo jinou činnost,proto i těch názorů a doporučení k neherním notesům bude mnohem víc,řekl bych 99%,a k těm kalkulačkám - všechen výkon není jen grafický výkon,je spousta aplikací,řekl bych většina,kde potřebuješ víc výkon procesoru,HDD,a grafický výkon je nepodstatný
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Coram.Judice
píše často

Příspěvekod Coram.Judice » 06 bře 2009 09:14

mas to marny,snazis se,ale bez vysledku "lidi z kruhu"-je celkem jasny ze se nejedna o nejake studenty gymnazia (podotykam ze slo o spojeni studenti a kruh, takze poznamka o "zacich" gymnazia je bezpredmetna)
DELL Latitude C400

Tziky
guru

Příspěvekod Tziky » 06 bře 2009 09:26

"lidi z kruhu"-je celkem jasny ano jasný, ale je to jasný lidem z kruhu, já měl za to že se bavím s vysokoškolákem, tak jsem se zase sekl, co nadělám :wink:

EDIT: Podle mnoha příspěvků se dá poznat že to jsou "děti" ale to jsi si mohl sám všimnout a převážná část lidí co sem jdou pro radu taky nejsou VŠ, to je taky věc které se dá všimnout... a kde jinde si dáváš do spojitosti lidi a kruh....

to je hodně OT, jen jsme tě chtěl upozornit na to že posílat lidi do hospod není ten nej nápad, pokud teda nejsi posluchač PF :lol: :lol: Tam to vždy hodně žilo :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Tziky dne 06 bře 2009 09:40, celkem upraveno 3 x.
MSI GT735

Coram.Judice
píše často

Příspěvekod Coram.Judice » 06 bře 2009 09:33

No ja jsem zase mel zato,ze ve vetsine pripadu tohle forum nectou deti,ale lide kteri alespon trochu maji prehled a ti vetsinou spojeni "lide z kruhu slyseli" a nemaji potrebu do toho rejpat, pak tu vznika X zbytecnych prispevku
DELL Latitude C400

CeCo

Příspěvekod CeCo » 06 bře 2009 11:24

Vazeny Bangla - alebo skor Ondrej Kahn, majitel firmy Goldmax Laptop, ktory zdiela rovnaku IP adresu ako Kadera.J a o produktoch ktorej sa tu hovori?

Dufam, ze si uzijete posledne minuty na tomto fore tak ako sa patri...

C

Bangla
= K O M E R C E =
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bangla » 06 bře 2009 12:16

Kadera je tak nejak soused, to ze si to zjistil na na webu , s tim se pocitalo :-) Jen sem necekal ze to bude trvat tak dlouho, vse co jsem tady padlo je pravda. Uz kadera objednal notebook, informace o Eurocomu a recenze jsou pravdive z internetu. Nijak jsem nelhal ze kaderu neznam, nikdo se neptal... Ban na foru, ze jsem tuto skutecnost zatajil me nijak nemrzi. ..

Na NBR foru jsou taky prodejci, kteri odpovidaj a dodavaj info. Vse je z netu a tedy neni zadny vymysl ani klam... To je konec :-)

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 06 bře 2009 13:59

Haha, tak pohádku o sousedovi a zjišťování z webu jsem nečekal. CeCo, máš bod :D.

No a teď k věci. Takových studentíků, co podnikali tímto způsobem už tu bylo hodně. Je fajn, že ses tu takhle projevil. Diskuzi teď zamykám, aby se z ní nedalo nic mazat/přepisovat a případným zájemcům o notebooky od tebe budu házet odkazy na ty dvě diskuze, aby věděli, jak se vyjadřuješ.

Díky za spolupráci :wink:

Mmch proti herním nb nic nemám a sám jsem teď cestoval delší dobu s MSI v báglu na zádech a sem tam ve vlaku pařil nějaké hry, ALE: nevěřim, že při při takovém dovozu z kanady bude rozumná reklamační lhůta (proti asusu, aceru a případnému nákupu herního nb z německa). To si ještě užijeme srandy, až si tu budu pročítat zkušenosti s reklamacema.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 06 bře 2009 14:06

Pripajam sa k swarmovi - reklamacie budu podstatne. Najma ked:
- firma nema prevadzkaren
- na webe nie je telefonne cislo
- servis vykonava samotny predajca (ktory nema sidlo) => nutnost kuriera a predlzenie lehoty
- sasi sa vozia z Kanady
- jedinymi kontaktmi su tympadom ICQ a e-mail

Goldmax Laptops davam pol roka az rok zivota, mozno rok a pol.

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“