15,4"(15,6"), num.kl., C2D, 4GBram, HDMI, čt.otisk

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Silvretta
občas něco napíše

15,4"(15,6"), num.kl., C2D, 4GBram, HDMI, čt.otisk

Příspěvekod Silvretta » 27 pro 2009 10:57

Zdravím,
vybírám notebook a dle předchozích zkušeností jsem si tak nějak ujasnila, co bych od něj potřebovala:

- 15,4" nebo 15,6" displej, protože jej budu občas přenášet, ale zároveň k němu nebude externí monitor
- rozlišení ideálně co nejjemnější
- kompletní klávesnice (často píši čísla)
- lepší procesor, paměti i grafika (chci hrát lepší hry a dělat sem tam grafiku)
- čtečka otisků prstů (tato podmínka výběr hodně zužuje, ale velice by se mi hodila)
- HDMI výstup pro propojení s TV
- černá barva
- cena zhruba do 25tis, ale jsem ochotna i připlatit

Prozatím mým požadavkům (až na velké rozlišení) vyhovuje "pouze" Notebook HP Pavilion dv6-1320ec

Hodně lidí tu ale Pavliony (ty minulé modely) pomlouvá, kvůli poruchovosti a přehřívání. Na tento konkrétní nový model jsem našla jen pár diskuzí a všichni byli spokojeni a nic se nepřehřívalo.

Byla bych vděčná, kdyby mi tu napsal i majitel Pavilionu dv6-1320 své zkušenosti a poznatky.

Předem díky za rady a tipy :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 27 pro 2009 16:26

Komplet klavesnica = 15,6" displej = multimedialny model.
Vysoky hruby vykon = multimedialny model.

Tu sa treba pozerat po HP Pavilionoch, ASUSoch, Toshibach a Acer Aspire. Vsetko multimedialy s plastovym sasi, slabou vydrzou na baterky a horsim servisom.

C

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 27 pro 2009 17:54

Jako spousta lidí si vyžadováním kompletní klávesnice hrozně zužuješ výběr o kvalitní business modely a jako většina lidí asi nejsi ochotna uvažovat o externím numerickém bloku.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Silvretta
občas něco napíše

Příspěvekod Silvretta » 27 pro 2009 18:26

Děkuji za info :) Dnes jsem byla po obchodech a nejspíše budu ještě vážně uvažovat o 17", protože NB bude z 95% ležet v kanclu na stole a nosit si jej budu jen občas domů.

Externí numpad mi bohužel nevyhovuje :(

CeCo

Příspěvekod CeCo » 27 pro 2009 19:01

Tak potom kvalitny notas a externu plnohodnotnu klavesnicu; tych par percent doma snad zvladnes aj na obycajne nenumerickej klavesnici.

V kancli si iny sposob fungovania ako notas s externou klavesnicou a idealne aj externym displejom ani neviem predstavit (a vzdy sa dost cudujem kolegom, ktori dokazu pracovat hodiny za stolom na notebookovej klavesnici a cumiet do prdaveho displeja).

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“