Prosím poraďte-grafická karta
Prosím poraďte-grafická karta
Můůžete mi, prosím, poradit, jsem v tomhle dost laik. Přrdpokládám, že rozdíl mezi ATI Mobility Radeon X1250 a NVIDIA GeForce 8600M GS je dost podstatný ve prospěch NVIDIA. J eto tak? díky všem za pomoc!!!-ještě doplňuju,potřebuju na CAD-díky
Naposledy upravil(a) vojtaa dne 23 úno 2008 16:34, celkem upraveno 1 x.
ROzdiely su podstatne
8600GS je celkom vykona hracska grafika z vysokou spotrebou a vysokym odpadovym teplom
1250-je jedna z najvykonnejsich integrovanych rieseni,ktora ma podstatne nizsiu spotrebu a menej hreje
Rozdiely vo vykone su 3D Mark06=3000bodov
3D Mark06=400bodov
Kazda je dobra len zalezi na co...
8600GS je celkom vykona hracska grafika z vysokou spotrebou a vysokym odpadovym teplom
1250-je jedna z najvykonnejsich integrovanych rieseni,ktora ma podstatne nizsiu spotrebu a menej hreje
Rozdiely vo vykone su 3D Mark06=3000bodov
3D Mark06=400bodov
Kazda je dobra len zalezi na co...
Samozrejme ze na hry bude lepsia dedikovana 8600GS rozbehas na nej kazdu hru a nie na minimach taktiez podporuje directx10,ale ma vysoku spotrebu a tym nizsku vydrz na baterie,zaroven vacsina bookov ktora ju ma nema zrovna najkvalitnejsie spracovanie,treba ratat aj z prehrievanim,Integrovana podstatne menej hreje,dlhsi vydrzis na bateriu,proste je to presny opak ale vacsina hier sa da hrat aj nanej ale nebude to prave orechove
Ak chces s niecim priamo poradit napis konkretny book a naco to potrebujes...
Ak chces s niecim priamo poradit napis konkretny book a naco to potrebujes...
tak tenhle http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... g32mi.html a nebo tenhle http://www.megaobchod.cz/notebooky/acer ... g25mi.html . Oba na autocad, ne na hry. ale spis ten prvni, protoze nema lestenej display. díiky
Ak vyberas z tychto tak ten prvy bi ti na to co pozadujs mal stacit.autoCAD je skoro RAM,rychlosti dsku a procesore,inac aj na integrovanej grafike sa da rozbehat aspon na slabych detailoch vacsina hier,Inac ak to mas do skoli a si na to odkazany pozrel by som sa radsej po dakom lenove ci HP compaq...
Kaska.....No myslim ze to rozliseni je dost mizerny na 17" to bych videl tak u 14" poohlidnul bych se po necem s vyssim rozlisenim coz zrovna u CAD urcite upotrebis pokud to chces na 2D tak je grafika vicemene fuk pokud bys chtel i 3D pak mysto po hernich grafikach koukej po Quadro ale to rozliseni doporucuji minimalne WSXGA+ zvlaste u 17"
Lenovo ThinkPad R61 - C2D T7250, 1680x1050, 3GB, 160GB, Quadro NVS 140M, DVD±RW, WF, BT, Vista Business
no to rozliseni asi opravdu nic moc, ale najit matnej display s dobrym rozlisenim je podle me nemozny (aspon jak sem koukal, teda pokud to nebude za 40 000). tak nevim, zas az se v tom tak nevyznam, jestli me bude to rozliseni hodne omezovat, sam neposoudim... , jinak to potrebuju spis na domaci pouziti, nic profi, cad vetsinou 2D, tak snad by to mohlo stacit
muzes mit dobrej notebook s matnym a 1680x1050 a jeste quadro za cca 27 viz muj popisek a myslim ze treba u HP najdes neco podobneho s podobnou cenou ale nevim jak sou ty matne.....pokud tedy nevadi 15,4 ale osobne bych to oproti 17 uprednostnil a na doma pripojil externi monitor
Lenovo ThinkPad R61 - C2D T7250, 1680x1050, 3GB, 160GB, Quadro NVS 140M, DVD±RW, WF, BT, Vista Business
No já to potřebuju občas přenést, proto notebook. V práci mám klasickej stolní comp, ten notebook by byl na doma, kdybych chtěl pracovat večír nebo když se mi nechce jezdit do práce , takze opravdu jen občas na autocad,(protto 17") jinak internet a word, vůbec nepařim, takže nic náročnýho. Tak si říkám, že ty modely co sem vybral by mohly stačit, ne . chtěl jsem se jen ujistit, teď spíš nevím Ale jinak díky moc za rady. A ještě prosím ten HPtopconfig je kde co?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“