Dobrý den,
mám podivný problém, po zapnutí nootebooku, začne najíždět systém windows xp home značně pomalu. Největší zásek nastane u fáze, kdy zmizí uvítací modrá obrazovka a následně se zobrazí pozadí. Pak pc několik minut stojí. Task manager vyvolat jde, procesy spustit jdou. ( charmap atd ) Projela jsem to scandiskem, adawarem, i ccleanerem a nevím co s tím vycitstila registry i pouzila manazer procesů ,ktere se maji zapnout po spusteni, i kdyz to co nejvice osekam, problem stale trvá, jsem zoufálá a opravdu jiz nevim co s tim. nootebook je nový, systém v provozu tri dny, service pack 3 mám
podivný problem s nabehem windows XP home
Zdravím, sice nechápu důvod, ale pokud dám obnovu přes recovery, je nutné provést tuhle obnovu 2x, protože první reinstalace je líná jako hrom a nedá se ničím vyladit. Druhé přeinstalování pomůže.
Mohu se mýlit, ale odinstaluj SP3. Stáhl jsem si originál k NB a comp se tak zpomalil, že mi to přišlo že nemám 2 GHz, ale comp s 400 MHz. Odinstalace pomohla.
Klasický comp co mám pro děti a je tam 1 GHz, tak ten SP3 zrychlila cca o 70%, ale na NB je to obráceně, zpomalí ho.
Mohu se mýlit, ale odinstaluj SP3. Stáhl jsem si originál k NB a comp se tak zpomalil, že mi to přišlo že nemám 2 GHz, ale comp s 400 MHz. Odinstalace pomohla.
Klasický comp co mám pro děti a je tam 1 GHz, tak ten SP3 zrychlila cca o 70%, ale na NB je to obráceně, zpomalí ho.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“