Neskutočne dlhé vypínanie Visty
Neskutočne dlhé vypínanie Visty
Ahojte, dlhšiu dobu mám problém, že ak vypnem Vistu na ntb, tak sa vypína neskutočne dlho. Ako by sa to dalo napraviť, alebo v čom môže byť problém? Vypína niekoľkokrát dlhšie ako zapína. Mám Vistu Premium 32 a ntb Dell XPS M 1330. Vďaka
Aktualizácie som robil
Aké procesy mám hľadať?
Díky pozriem sa na to.
A nejaký iný zlepšovák neviete? Alebo nemáte podobnú skúsenosť?
stáhni si odtud HijackThis http://www.hijackthis.cz/ spusť ho,vyjeď log a otestuj si ho na stejné stránce,resp.mě ho pošli přes ICQ,podívám se co tam máš
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
neviem kde mas problem ale ja to mam zas opacne, mne vista nabieha asi 5 minut takze mam vzdy pekne nervy, si chodim robit kavicku kym mi nabehne plocha,, normalne startuje a ked naskoci modra obrazovka ze vista a prihlasuje sa alebo co, tak caka 4 minuty az potom nabehne plocha s ikonami,, ide mi to na nervy ale uz pockam dva mesiace a dam win 7,,
ako je to ked mam predinstalovany sytem vista na notebooku a chcel by som formatovat disk a znovu dat vistu, budem to mat na cierno alebo stale mam narok na tu vistu? mozno to tie dva mesiace nevydrzim a nahodim novu instalaciu
ako je to ked mam predinstalovany sytem vista na notebooku a chcel by som formatovat disk a znovu dat vistu, budem to mat na cierno alebo stale mam narok na tu vistu? mozno to tie dva mesiace nevydrzim a nahodim novu instalaciu
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“