HP EliteBook 8530p - Win7 - problém s instalací
HP EliteBook 8530p - Win7 - problém s instalací
Mám problém nainstalovat win7 na tento notebook. Při instalaci se zaseknu na hlášce že nejsou ovladače pro CD-ROM. Neřešil už někdo takovýto problém?
zdravím, nabootuju z cd a pusti se mi průvodce instalaci, projdu přes nastavení jazyku, klávesnice, prostředí a objeví se okno s tlačítkem instalovat. pak už se to zastaví na okně "načíst ovladač" s popisem chybí požadovaný ovladač zařízení jednotky CD/DVD. viz odkaz na screen obrazovky:http://imageshack.us/photo/my-images/683/31072011032medium.jpg/
Medium mam vytvořený z image pro korporatní wokna z naší firmy. Instalace by ale měla jít, nejsem první ve firmě co to instaluje. Ale pomalu začínám věřit tomu, že to tím imagem nakonec bude. Na ústředí firmy mi na podpoře řekli ať to zkusím z externí mechaniky, že prý to určitě půjde. Originál nemam, tak jsem si jí vytvořil z klasický mechaniky připojený přes redukci do usb od gembird, chová se to jako externí mechanika, ale problém to nevyřešilo.
Medium mam vytvořený z image pro korporatní wokna z naší firmy. Instalace by ale měla jít, nejsem první ve firmě co to instaluje. Ale pomalu začínám věřit tomu, že to tím imagem nakonec bude. Na ústředí firmy mi na podpoře řekli ať to zkusím z externí mechaniky, že prý to určitě půjde. Originál nemam, tak jsem si jí vytvořil z klasický mechaniky připojený přes redukci do usb od gembird, chová se to jako externí mechanika, ale problém to nevyřešilo.
Stáhni si posledni W7 z technetu a potom tam jen vlož serial k aktivaci.S touto čistou verzí nejsou problémy na žádném notebooku.(který samozřejmě podporuje W7)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“