Ahojte lidi,
zakoupil jsem nový NB a jsou na něm Visty. Zatím se s něma seznamuji a všechno mě zatím celkem vyhovuje až na jeden problém. Mám připojení internetu ADSL přes ADSL modem. Ten se spustí tím, že po spuštění windows se spustí program DSLmon, což je v podstatě tray ikona, že je modem ready. Vždycky mi to ale zablokuje nástroj Řízení uživatelských účtů a spuštění modemu musím vždy povolit. Nevíte jak nastavit, aby se mi pořád neblokoval?
díky.
Windows Vista - problém s blokováním programů "Po spušt
Windows Vista - problém s blokováním programů "Po spušt
ACER ASPIRE 3104WLMi 1GB DDR2, ATI Xpress 1100, 80GB HDD
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
buď ho můžeš vypnout (imho blbost) nebo se řiď podle: http://radekhulan.cz/item/jak-obejit-ua ... -startu-pc
buď ho můžeš vypnout (imho blbost) nebo se řiď podle: http://radekhulan.cz/item/jak-obejit-ua ... -startu-pc
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz
Dám to sem.
Na tej stránce se řeší asi něco jiného.
Mám problém s last.fm - program / plugin, který se spouští např. s WMP a odesílá na net tagy songů, které posloucháte. Na danej stránce se pak vytváří různé statistiky.
Když zavřu WMP, tak se ten program vypne, když si pustím nějaký song, tak mi zase naskočí ta tabulka, jestli to chci povolit nebo ne. Už mi to leze na nervy a nemůžu přijít na to, kde to mám povolit. Jsem jako Admin / Správce PC.
V nastavení programá ve FireWallu mám tento program zaškrtnutý.
Na tej stránce se řeší asi něco jiného.
Mám problém s last.fm - program / plugin, který se spouští např. s WMP a odesílá na net tagy songů, které posloucháte. Na danej stránce se pak vytváří různé statistiky.
Když zavřu WMP, tak se ten program vypne, když si pustím nějaký song, tak mi zase naskočí ta tabulka, jestli to chci povolit nebo ne. Už mi to leze na nervy a nemůžu přijít na to, kde to mám povolit. Jsem jako Admin / Správce PC.
V nastavení programá ve FireWallu mám tento program zaškrtnutý.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to hláška UAC, tak ho můžeš jen úplně vypnout, jinak to nejde.
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“