Win 7 64 bit - Formát systémového HDD
Win 7 64 bit - Formát systémového HDD
Zdravím, měl bych takový dotaz. Chci prodat svůj notebook a chtěl bych z něj vše vymazat kromě win samozřejmě. Napadl mě formát, ale myslím, že nejde naformátovat systémový disk .. Notebook byl kupovaný už s nainstalovaným windows, tak jako drtivá většina dnes prodávaných notebooků. Tzn., že nemám ani instalační disk ani licenční klíč. Měl by někdo nějaký nápad co můžu dělat? Děkuji za odpovědi..
Nedoslo...
Takze jasne, jestli mas X220 jako ja, tak mas primo v menu Create Recovery Media, vyberes "Create A Set of Product Recovery Discs Now" a pak jen menis disky v externi mechanice
Takze jasne, jestli mas X220 jako ja, tak mas primo v menu Create Recovery Media, vyberes "Create A Set of Product Recovery Discs Now" a pak jen menis disky v externi mechanice
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- občas něco napíše
problem s NB
Zdravím,bratr si pořídil NB Samsung PN300E5E v německu OS Windows 8. Pak se ho rozhodl přeinstalovat na windows 7 a přes instalační disk odstranil všechny oddíly i ty skrité a disk naformátoval. Dá se to nějak obnovit ??? Zkoušel jsem mu tam instalovat windows 7 ale už od Biosu mě nepustí Windows boot manager,který má nastavenou v Biosu licenci Windows 8. Co s tím mohu ted dělat ?? Předem díky za rady..
Lenovo IdeaPad G780
-
- občas něco napíše
Dík za radu,zatím se moc nedaří. Oddíly to obnovilo ale obsah disku je po prvni reinstalaci na windows 7. HDD má skryté oddíly bez původního obsahu, i když sem zkoušel disk v NB. Tak windows manager nechce vůbec bootovat HDD ani DVD.. Nenašl by se tu někdo,kdo instaloval noví HDD na Samsung s tim jejich Windows managerem ?? Je to tento notebook: http://www.samsung.com/africa_en/suppor ... 0E5E-A04ZA
Lenovo IdeaPad G780
-
- občas něco napíše
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“