Ahoj,
mám notebook Dell Inspiron 15, koupený s Win 8, ale updatovaný na Win 10. Chtěla jsem vrátit do továrního nastavení. Vše ok. Po prvním zapnutí to chce připojit na wifi, pak takové ty začátečnické dotazy jestli chcete reklamy na míru atd. Následně obrazovka "Zdravíme", kde je možno vybrat oblast, jazyk atd. A zde začíná problém. Odkliknu "další" a ihned vyskočí "Proč se můj notebook restartoval" (i když se po kliknutí na "další" nerestartoval). Je tam výčet, že "něco nám brání připravit váš počítač k použití, ale myslíme si, že aktualizace by to mohla vyřešit" pak klasika, zapojte síťový kabel/wifi (zkoušela jsem oboje). Odkliknu další a je tam loading "ještě chvilku". Tohle se načítá tak 5 minut cca. Následně se notebook restartuje a znovu vyskočí obrazovka "Zdravíme". A tak pořád dokola.
Už nevím, co s tím
Loop při vrácení do továrního nastavení
Re: Loop při vrácení do továrního nastavení
Ahoj, stahni si ze stranek Microsoftu program na vytvoreni bootovaciho media, dej to flashku a nainstaluj cisty OS.
Asus ROG Strix G18
Tak jsem zkusila a nic. Ty win se z té flashky vůbec nenačte (i když bliká). Loop trvá.
orgasmic píše:A jak jsi postupovala?
Už si nepamatuju, ale myslím, že jsem musela použít jinou flashku.
ta flashka se musí udělat bootovací
Po 8 mesicich uz ma asi vyreseno a jen ted odpovedela, jak se ji to podarilo vyresit
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
jo pravda, nějak mi to uniklo : ) ... ale i tak moje odpověď vlastně navazuje
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“