Lze prevest Windows Vista Home Premium na XP?
Lze prevest Windows Vista Home Premium na XP?
Zdrvim vsechny nadsence. Koupil jsem si notebook Fujitsu Siemens Amilo Xi 2550 a nanestesti tam byly k dispozici jen Visty Home Premium. Jelikoz patrim k lidem, kteri si neradi zvykaji na neco noveho, chtel jsem si Visty predelat na stare dobre XP. Nechal jsem bootovat CD jenze chyba nastala hned posleze, protoze mi vyskocila hlaska, ze v PC nemam pevne disky tudis nemam na co instalovat system. Pokud nekdo vi co stim, budu mu velice vdecny kdyz se se svym moudrem podeli.
No tvoji verzi visty nelze "downgradovat" takze kdyz vlastnis win xp, staci ho klasicky nainstalovat a mas to... Udelej format disku a nainstaluj si xp z cd...proste nabootuj z cd, vymaz disk a instaluj! Muze byt neco jednoduchsi!? Hm, mozna 8 piv a postel
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7
-
- píše často
Musíš v BIOSU něco nastavit aby tam bylo IDE. Už se to tu probíralo. Jen by mě zajímalo všude na netu čtu že můj notebook ma SATA a v BIOSU nic nepřehazuju a ani tam nic změnit nejde a stejně instalace XP proběhla v poho.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“