Změna ikonky uživatelského účtu ve Vistě

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
tunak
píše často

Změna ikonky uživatelského účtu ve Vistě

Příspěvekod tunak » 11 bře 2008 21:04

Potkávám se s Vistou, nepřišel jsem zatím na to, jak změnit ikonku uživatelského účtu

Myslím tím složky, ve které jsou dokumenty a spousta pitomostí, k tý složce je normální přístup přes nabídku START (TM), nemyslím tedy ikonku uživatelskýho účtu při přihlašování do sytému, to bych zvládl. Nicméně ikonka účtu na ploše je malá a nevýrazná, kontextová nabídka neobsahuje žádný vlastnosti ani nic takovýho, takže jsem v koncích.

(Btw., jak si systém může dovolit nepustit mě do některejch systémovejch složek v průzkumníku? Jak se do nich dostanu? Copak můj účet (jedinný) není administrátorský?)

Ghost
Moderátor
Moderátor

Re: Změna ikonky uživatelského účtu ve Vistě

Příspěvekod Ghost » 11 bře 2008 21:45

tunak píše:(Btw., jak si systém může dovolit nepustit mě do některejch systémovejch složek v průzkumníku? Jak se do nich dostanu? Copak můj účet (jedinný) není administrátorský?)

ak myslis stare adresare typu "Documents and Settings" tak to su len odkazy v suborovom systeme odkazujuce na novu strukturu uzivatelskych adresarov vo viste koli spatnej kompatibilite. uz sa to tu rozoberalo a vraj sa do nich dostat da ale zobrazi sa ti to len ako prazdny adresar - zbytocna namaha. Komplet subory najdes pod C:\Users adresarom. ked ta to zaujima tak mozes skusit pohladat tu na fore.

inak s tou ikonou som to nepochopil. to chces zmenit ikonu "User's Files" - odkaz na tvoj adresar na ploche alebo chapem zle?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

tunak
píše často

Příspěvekod tunak » 12 bře 2008 08:03

Ano, tu, je to takovej pootevřenej šanon s něčím vevnitř 8)

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 12 bře 2008 09:59

tak to neviem. pravdepodobne treba zmenit niekde hodnotu registra alebo pouzit nejaku utilitku na zmenu vzhladu windows.

ale imho jednoduchsie bude vytvorit si vlastny odkaz na ten adresar a priradit mu ikonu aku chces a tu defaultnu vypnut.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

tunak
píše často

Příspěvekod tunak » 12 bře 2008 10:11

Pravda, to mě nenapadlo :oops: ještě se s Vistou sžívám.

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“