Potkávám se s Vistou, nepřišel jsem zatím na to, jak změnit ikonku uživatelského účtu
Myslím tím složky, ve které jsou dokumenty a spousta pitomostí, k tý složce je normální přístup přes nabídku START (TM), nemyslím tedy ikonku uživatelskýho účtu při přihlašování do sytému, to bych zvládl. Nicméně ikonka účtu na ploše je malá a nevýrazná, kontextová nabídka neobsahuje žádný vlastnosti ani nic takovýho, takže jsem v koncích.
(Btw., jak si systém může dovolit nepustit mě do některejch systémovejch složek v průzkumníku? Jak se do nich dostanu? Copak můj účet (jedinný) není administrátorský?)
Změna ikonky uživatelského účtu ve Vistě
Re: Změna ikonky uživatelského účtu ve Vistě
tunak píše:(Btw., jak si systém může dovolit nepustit mě do některejch systémovejch složek v průzkumníku? Jak se do nich dostanu? Copak můj účet (jedinný) není administrátorský?)
ak myslis stare adresare typu "Documents and Settings" tak to su len odkazy v suborovom systeme odkazujuce na novu strukturu uzivatelskych adresarov vo viste koli spatnej kompatibilite. uz sa to tu rozoberalo a vraj sa do nich dostat da ale zobrazi sa ti to len ako prazdny adresar - zbytocna namaha. Komplet subory najdes pod C:\Users adresarom. ked ta to zaujima tak mozes skusit pohladat tu na fore.
inak s tou ikonou som to nepochopil. to chces zmenit ikonu "User's Files" - odkaz na tvoj adresar na ploche alebo chapem zle?
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
tak to neviem. pravdepodobne treba zmenit niekde hodnotu registra alebo pouzit nejaku utilitku na zmenu vzhladu windows.
ale imho jednoduchsie bude vytvorit si vlastny odkaz na ten adresar a priradit mu ikonu aku chces a tu defaultnu vypnut.
ale imho jednoduchsie bude vytvorit si vlastny odkaz na ten adresar a priradit mu ikonu aku chces a tu defaultnu vypnut.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“