problem s flashkou ve viste
problem s flashkou ve viste
zdravim mam problem koupil sem si novou flashku corsairku tu pogumovanou 2GB a kdyz sem ji pichnul do notesu s vistou tak tam chvili delalo na liste naky instalovani softwaru a pak to ukazolo ze to nenaslo ID hardawaru pak sem to zkusil na stolnim pocitaci kde je XP a tam to slo bez jake koli instalace kdyz sem si flashku kupoval ptal sem se jestli pujde pouzit do win vista i jako ready boost rekl ze jo poradte pls diky
Ahoj já na svém notesu s vistou home premium používám flešky běžně a některé i 2 roky staré co určitě nebyly od výrobce na vistu připravené.
Normálně po prvním vložení mi to hledalo ovladač a pak nahlásilo, že je to připraveno k použití.
Myslím, že je chyba ve flešce a né ve vistách. Ještě mě napadá zda máš USB 2.0 a né to starší a pomalejší (myslím USB 1.2), ale to by snad nemělo na to mít vliv.
Normálně po prvním vložení mi to hledalo ovladač a pak nahlásilo, že je to připraveno k použití.
Myslím, že je chyba ve flešce a né ve vistách. Ještě mě napadá zda máš USB 2.0 a né to starší a pomalejší (myslím USB 1.2), ale to by snad nemělo na to mít vliv.
Asus Eee 1000HE
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“