MSI GX630X-008CZ
XP mi vobec neprejde
xp mi vobec nepusti na instalaciu , po chvilke hodi modru obrazovku screenshot tu
http://picasaweb.google.com/kucerab/Tel ... 9886668434
frajer v obchode mi tvrdil ze pojdu a nakoniec mi tam dal skusobne visty.
Ovladace su v exe subororch cili pri instalacii nepouzitelne,\epustilo mi to ani bootovacie cd Hirens boot cd kto mal podobny problem alebo kto pozna riesenie?
Dikz
http://picasaweb.google.com/kucerab/Tel ... 9886668434
frajer v obchode mi tvrdil ze pojdu a nakoniec mi tam dal skusobne visty.
Ovladace su v exe subororch cili pri instalacii nepouzitelne,\epustilo mi to ani bootovacie cd Hirens boot cd kto mal podobny problem alebo kto pozna riesenie?
Dikz
Rezim spanku
Uz nekdo poresil problem s rezimem spanku ? A sice to ze pri probuzeni se neprobere lcd. Posledni bios i ovladace na chipset a grafiku mam... Jinak jsem naprosto spokojen...
Edit: jo jeste jsem myslel u vist 64bit
Edit: jo jeste jsem myslel u vist 64bit
subwoofer EX630
Zdravim chtel bych se zeptat jak rozjedu subwoofer. Naistalovane mam Visty 32 a ovladace na zvukovku primo z cd a subwoofer nic nedela. Musi se jeste nekde neco nastavit? Popripade mi poradte kde stahnu jine ovladace a by to slapalo.Kdyz se pokousim zapnout pomoci tech modrych tlacitekú tu vlnku ze zvukem) nic to nedela ani neni modra. Dale bych se chtel zeptat k cemu je to eco, take mi nefunguje.Dekuji
Všechny ovladače najdeš na domovské stránce MSI.A tlačítko ECO má 5 režimů provozu a podtakovává procesor.Nefunguje? Nemáš tam náhodou XPčka?Jestli ano,tak to tlačítko asi nezprovozníš.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
to nebudou kodeky ale chyba systemu nekde je neco pokazene a zjistit by to bylo velice obtizne. Muzes zacit preinstalaci ovladacu pokud nic ka SW a dale uz jen windows
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220