musim se podelit o jednu pozitivni zkusenost s reklamaci NB u MSI. Minulej tyden 9.5. jsem posilal na opravu muj starsi NB MSI GX620 kde prestal fungovat ventilator.
Po precteni zdejsich zkusenosti jsem se desil toho ze NB neuvidim mesic a jeste ho budu posilat znovu zpet.
Zkusenost je ale takova ze NB prisel opraveny 14.5. zpet a plne funkcni. Jeste navic mi vymenili ZDARMA moji vylamanou KB.
Takze 100% spokojenost, jen tak dal.
Spokojenost s reklamaci MSI GX620
- Chlebovnik
- guru
No, když už nic jiného, tak je na tomto příkladu krásně vidět, jaká sorta lidí si pořizuje notebooky MSI.
O JEDEN řádek výš máš důležité téma s názvem "Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj." Můžeš nám laskavě vysvětlit, proč jsi svou pochvalnou ódu na servis MSI nevložil právě tam?
O JEDEN řádek výš máš důležité téma s názvem "Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj." Můžeš nám laskavě vysvětlit, proč jsi svou pochvalnou ódu na servis MSI nevložil právě tam?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Michal27 píše:no ja cekat na opravu vic jak dva dny,tak bych asi rozmlatil hlavou stul.. Otazka je, jak dlouho ti to bude fungovat.
snad jeste rok vydrzi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pracovni NB mam Dell Latitude a i ta oprava do druheho dne by byla dost neprijemna, ale tohle byl jen NB na volny cas takze je mi to sumak.
Chlebovnik píše:No, když už nic jiného, tak je na tomto příkladu krásně vidět, jaká sorta lidí si pořizuje notebooky MSI.
a jaka? kazda sorta ma nejake zkusenosti. Ja bych si uz nikdy treba nekoupil IBM-LENOVO nebo Asus a muzete tu na to pet ody jaky chcete.
tam to melo puvodne byt, nevim proc to skocilo sem ...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)