MSI GT60
Tak určite, že je, čo som pozeral porovnania, len zas bohvieaký skok tam nieje. A čo sa týka tých SSD diskov, čo máš, vidíš obidva alebo iba jeden?
Rozmýšľam, že kúpim MSI GT60 bez SSD diskov, proste tú najlacnejšiu verziu z toho noťasu a dokúpim postupne RAMky a SSD disk, lebo sa mi vidí, že to vyjde lacnejšie ako keď teraz vrazím do lepšie vybaveného noťasu toho modelu, veď grafika a procák sú rovnaké.
Rozmýšľam, že kúpim MSI GT60 bez SSD diskov, proste tú najlacnejšiu verziu z toho noťasu a dokúpim postupne RAMky a SSD disk, lebo sa mi vidí, že to vyjde lacnejšie ako keď teraz vrazím do lepšie vybaveného noťasu toho modelu, veď grafika a procák sú rovnaké.
Kvalita je nesrovnatelná.Nová řada GT je velmi kvalitní.Strejdo píše:Chlapi, sú kvalitnejšie šasy na tomto noťasi ako na MSI GT628? Tam mi po roku odišli obidva a display mi ostal v ruke a to som ho ani veľmi často neotváral.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Jsi si 100% jistý? Nevím,ale četl jsem recenze kde uvedli,že Optimus není.(anebo byl tester mimo)
EDIT:je to jako s těmi uváděnými GK.nikdo pomalu neví jestli je tam M nebo MX.
EDIT:je to jako s těmi uváděnými GK.nikdo pomalu neví jestli je tam M nebo MX.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Otázkou je, která MX. 675MX je jen u Dragonu, pak je ještě 670MX u nějaké nejlevnější GT60 a GT70.
EDIT: 670MX je u GT60 0NC-274CZ a GT70 0NC-635CZ, viz http://cz.msi.com/product/nb/GT60-0NC.h ... cification, kde jsou i české specifikace.
EDIT: 670MX je u GT60 0NC-274CZ a GT70 0NC-635CZ, viz http://cz.msi.com/product/nb/GT60-0NC.h ... cification, kde jsou i české specifikace.
Zdravím, mám problém s ovladači GPU na GT60 0NC-274CZ. Vemu to postupně: Problém nastal při aktualizaci ze základní na vyšší verzi a to na 310.70. Psalo to, že jde o nekompatibilní HW. Dlouho jsem hledal řešení a našel jsem radu, kterou jsem aplikoval viz.:
First, renamed nvdm.inf to nvdm.inf.old (found in Display.Driver folder) .
Next, copied nvcv.inf to the same directory (nvcv - Copy.inf it was named).
Renamed nvcv - Copy.inf to nvdm.inf .
Then opened nvdm.inf and found 11A7.7102.1558, replaced all occurrences of 11A7.7102.1558 with 11A7.10D9.1462
Then replaced all occurrences of 11A7&SUBSYS_71021558 with 11A7&SUBSYS_10D91462
Then saved nvdm.inf and ran the setup.exe
Poté jsem zjistil, že existují již novější verze a to 310.90 ... na zahraničním foru jsem se dočetl o radě, která mě vedla k odinstalaci ovladačů skrz správce zařízení, odinstalaci PhysX přes správce programů a přes nouzový režím a SW: Driver Sweeper vše, co po ovladačích zbylo. Následně jsem se pokusil je naistalovat, ale bezúspěšně. Stejný problém jako u 310.70 a nekompatibilním HW. Nenašel jsem potřebné *.inf soubory pro modifikaci, a proto jsem se rozhodl pro návrat k předchozí verzi 310.70, ale nastal další problém a to viz. obr.: http://n1ghtmar3.rajce.idnes.cz/nastenka#obrazek.jpg
Už nemám čas a hlavně ani sílu hledat, tak se rovnou ptám co s tím popř. jak nainstalovat nejnovější ovladače 310.90 na win 8 s GTX 670MX a tomto typu NB. Rád bych ještě podotknul, že jsem zaražen takto banálním problémem, jako instalace oficiálních ovladačů resp. problémem s jejich instalací. Nekupoval jsem si NB před týdnem proto, aby řešil takovýto elementární problém a jsem z toho docela znechucen..........ale to jenom tak btw
First, renamed nvdm.inf to nvdm.inf.old (found in Display.Driver folder) .
Next, copied nvcv.inf to the same directory (nvcv - Copy.inf it was named).
Renamed nvcv - Copy.inf to nvdm.inf .
Then opened nvdm.inf and found 11A7.7102.1558, replaced all occurrences of 11A7.7102.1558 with 11A7.10D9.1462
Then replaced all occurrences of 11A7&SUBSYS_71021558 with 11A7&SUBSYS_10D91462
Then saved nvdm.inf and ran the setup.exe
Poté jsem zjistil, že existují již novější verze a to 310.90 ... na zahraničním foru jsem se dočetl o radě, která mě vedla k odinstalaci ovladačů skrz správce zařízení, odinstalaci PhysX přes správce programů a přes nouzový režím a SW: Driver Sweeper vše, co po ovladačích zbylo. Následně jsem se pokusil je naistalovat, ale bezúspěšně. Stejný problém jako u 310.70 a nekompatibilním HW. Nenašel jsem potřebné *.inf soubory pro modifikaci, a proto jsem se rozhodl pro návrat k předchozí verzi 310.70, ale nastal další problém a to viz. obr.: http://n1ghtmar3.rajce.idnes.cz/nastenka#obrazek.jpg
Už nemám čas a hlavně ani sílu hledat, tak se rovnou ptám co s tím popř. jak nainstalovat nejnovější ovladače 310.90 na win 8 s GTX 670MX a tomto typu NB. Rád bych ještě podotknul, že jsem zaražen takto banálním problémem, jako instalace oficiálních ovladačů resp. problémem s jejich instalací. Nekupoval jsem si NB před týdnem proto, aby řešil takovýto elementární problém a jsem z toho docela znechucen..........ale to jenom tak btw
Co jsem se díval na MSI stránky, tak pro tento typ NB je verze ovladače 9.18.13.546 z 2012-08-23. To je ještě starší verze o kapku, než co mám na instalačním DVD a to je verze 310.64. Přitom ovladače 310.70 nebo ještě novější 310.90, jsou už v oběhu nějakou dobu. Podotýkám, že 310.70 jsem měl již plně funkční, ale jelikož jsem chtěl aktuální ovladače, čili 310.90, odinstaloval jsem je (310.70) a když jsem se znova pokusil nainstalovat, tak viz. uvedená chyba na obrázku, co jsem psal.
To budu muset vždy čekat, až MSI vydá svou "verzi"?
310.70 jsem stahoval ze stránek nVidie a byla tam potřeba ta modifikace (ale fungovalo).
To budu muset vždy čekat, až MSI vydá svou "verzi"?
310.70 jsem stahoval ze stránek nVidie a byla tam potřeba ta modifikace (ale fungovalo).