MSI GT 70 Dominator PRO....první NTB na světě s GTX880M!!
MSI GT 70 Dominator PRO....první NTB na světě s GTX880M!!
MSI opět zvedá laťku v mobilním sektoru.Jdete do něj?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Aha, ze sa vymenou grafiky za novsi model zvysi vykon mi pride akosi samozrejme. Ten isty vykon budu mat v kratkom case modely min od Asusu, Alienware a Cleva takze z mojho pohladu nic vynimocne. Na zaklade toho prveho postu som si najprv myslel, ze ma nejaku zaujimavu kostrukcnu novinku co konkurencia mat nebude.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Osobně mě na titulku pobavilo ,,první notebook na světě s GTX 880M"
Osobně nic proti je to otázka v kusu ,ale mě se tyto GT NB od MSI moc nelíbí. Jen ten rám kolem display jak je široký a vzhledově tak natvarovaný mi spíš připomíná NB kdysi ze staré doby. Ale jak říkám toto je jen můj názor a každému se líbí něco jiného.
Co se týče herních NB tak se mi líbí ASUS ROG a CLEVO P370EM/SM. Tyto NB prostě na mě působí jistou dávkou luxusu.
Ale jinam jsem docela zvědav jaké budou teploty u tohoto MSI. Asi už je dopředu jasné že se od minulého modelu moc lišit nebudou a CPU moc nepoběží v turbu natož v OC a GPU to stejné.
Osobně fakt nechápu proč MSI nebo kdo toto šasi vymyslel neudělají nějaké nové designově a z lepším chlazením než je toto pokud jim teda tyto NB vydělávají. Jako měnit NB jen díky výkonu a design pořád stejný by se mi moc nechtělo
Osobně nic proti je to otázka v kusu ,ale mě se tyto GT NB od MSI moc nelíbí. Jen ten rám kolem display jak je široký a vzhledově tak natvarovaný mi spíš připomíná NB kdysi ze staré doby. Ale jak říkám toto je jen můj názor a každému se líbí něco jiného.
Co se týče herních NB tak se mi líbí ASUS ROG a CLEVO P370EM/SM. Tyto NB prostě na mě působí jistou dávkou luxusu.
Ale jinam jsem docela zvědav jaké budou teploty u tohoto MSI. Asi už je dopředu jasné že se od minulého modelu moc lišit nebudou a CPU moc nepoběží v turbu natož v OC a GPU to stejné.
Osobně fakt nechápu proč MSI nebo kdo toto šasi vymyslel neudělají nějaké nové designově a z lepším chlazením než je toto pokud jim teda tyto NB vydělávají. Jako měnit NB jen díky výkonu a design pořád stejný by se mi moc nechtělo
Taky co jsem četl řada lidí si sama vyměnila grafiku u starších GT modelů. Obecně se mi to chlazení líbí, je to celkem šikovný způsob, jak lépe využít jednoho ventilátoru, ale GS řada je pěkně mizerná, takže bych víceventilátorové MSI neviděl nadějně.
Se zmíněným Asusem nebo Clevo bych to nesrovnával, to je skoro 1kg rozdíl. Osobně se mi líbí Clevo P150. Chtělo by to vidět něco obdobného od komerčních výrobců a konečně bez optické mechaniky.
Se zmíněným Asusem nebo Clevo bych to nesrovnával, to je skoro 1kg rozdíl. Osobně se mi líbí Clevo P150. Chtělo by to vidět něco obdobného od komerčních výrobců a konečně bez optické mechaniky.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V