jak dostat do gs 60 Msatu?
charliex3 píše:http://www.alza.cz/crucial-m500-m-2-256gb-d783032.htm
Nech sa paci, snad bude sluzit tak dobre ako mne ... s nim sa pekne vyuziva plny potencial notebooku
mas kupene GS60 uz s SSDckom a Win 7 Home Premium ? ak hej tak tam bude pravdepodobne nejaky Toshiba alebo Kingston disk ktory sa normalne nepredava -_- jedine ebay amazon apd by sa tam mozno nasiel -_- skusenosti s GE60tkou ...
Opravdu díky za radu, vše už mám, teď se snažím zjistit jaký potřebuji šroubek, to je zase problém, asi bys nevěděl jestli u toho byl, nebo jaký si použil, případně použil jsi nějaký?
Celkem mě děsí představa, že to otevřu a nedodělám, protože nebudu mít jak.
CLEVO má i tenké notebooky a myslím si že když tam už rovnou dají ten šroubek nic se jim nestane a na tloušťce to nenabere, protože na co jinak by tam ten slot byl že
Proto tedy nechápu proč nadáváš na tu tloušťku. Když tam MSI dalo ten slot tak šroubek můžou přeci dodat taky ne? Takovéto malé šroubky se totiž dost špatně zhaní.
Proto tedy nechápu proč nadáváš na tu tloušťku. Když tam MSI dalo ten slot tak šroubek můžou přeci dodat taky ne? Takovéto malé šroubky se totiž dost špatně zhaní.